Concurentă de la Survivor România, suspectă de cancer. Vedeta a ajuns de urgență pe mâna medicilor: „Am slăbit foarte mult”

Data publicării:

O vedetă susține că a avut grave probleme de sănătate după Survivor România și chiar a fost suspectă de cancer. 

Alina Radi a mărturisit, în cadrul unui interviu, că s-a confruntat cu mari probleme, după participarea la Survivor România. Vedeta susține că a slăbit  12 kilograme, ajungând la 58, însă nu greutatea a dus-o de urgență la medic, ci faptul că avea  tensiunea mare și pulsul crescut.

Concurentă de la Survivor România, suspectă de cancer

După ce a mers la secția de cardiologie, medicii au trimis-o la cea de endocrinologie, unde medicii i-au cerut alte investigații. Alina Radi recunoaște că s-a speriat foarte rău când a auzit că are un nodul în gât. 

„Da, am slăbit foarte mult, am 58 de kg, niciodată nu am avut atât, eu sunt și înaltă. Am slăbit din cauza stresului. Am mers la medic pentru a îmi face un control la inimă, aveam tensiunea foarte mare, pulsul foarte crescut, mă gândeam că ceva nu este ok. Eu și sora mea ne-am născut cu o valvă mai subțire la inimă, care nu pulsează sau nu primește aer suficient, așa ni s-a spus în trecut. Eu am fost scutită de sport foarte mulți ani.

La inimă mi s-a spus că este totul ok, însă când a urcat cu acel aparat spre gât, mi s-a spus: Ai un nodul la gât. În acel moment mi s-a tăiat filmul, am întrebat dacă este cancer, mi s-a spus că nu știe, dar trebuie să urgentez controlul, să merg în regim de urgență să fac investigații”, a spus artista.

Alina Radi: „Toate semnele duceau spre această boală nemiloasă”

Alina Radi a recunoscut că se gândea deja să meargă să se opereze în Turcia. Din fericire, nu a fost vorba de boala nemiloasă, ci doar un chist în zona gâtului, care trebuie monitorizat. 

„Am stat cu inima în gât și eu și sora mea, ea deja își făcea planuri că vinde tot și merg să mă operez în Turcia sau Viena. Mi-am făcut analizele, au mai durat și acestea 2,3 zile. Stresul acela a fost crunt, nu am fost niciodată o femeie bolnăvicioasă.

Mi-au găsit un nodul tiroidian, nu puteam să mănânc mâncare solidă, doar lichide. Eu, practic, nu puteam să înghit datorita inflamației pe care o aveam în gât, iar eu am corelat cu nodulul. Din cauza acestui nodul, am stări de nervozitate, tensiunea ridicată, pulsul mărit. Toate semnele duceau spre această boală nemiloasă. Am făcut și greșeala pe care o facem toți, m-am pus pe căutat și citit. Mulțumesc lui Dumnezeu, au ieșit analizele bune, mai am de făcut câteva investigații de făcut.

Când am făcut investigațiile pentru nodul, medicii mi-au găsit și un chist în zona gâtului, nu este grav, trebuie ținut sub observație, o dată la 6,7 luni, să vedem dacă stagnează sau crește. În funcție de asta vom vedea ce tratament îmi trebuie pentru a se retrage sau poate ar trebui scos, operat dacă nu se retrage”, a adăugat pentru SpyNews.

Citește și: Catinca Roman, acuzații dure către Petre Roman: „A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui!”

Marinela Chelaru, umilință de neimaginat la Casa de pensii: „Cum să îți bați în halul acesta joc de un om?!” Ce a pățit marea actriță

Carmen Harra, motivul pentru care nu a durat relația Anamariei Prodan cu Flavius Nedelea: „Ea atrage relații pasagere.” Ce sfat i-a dat clarvăzătoareaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel