Marinela Chelaru, umilință de neimaginat la Casa de pensii: „Cum să îți bați în halul acesta joc de un om?!” Ce a pățit marea actriță

Data publicării:
Sursa foto: Marinela Chelaru, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Marinela Chelaru, captură YouTube

Marinela Chelaru a povestit cu ce probleme s-a confruntat când a mers la Casa de pensii.

Marinela Chelaru este una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie din România. Actrița era nelipsită de la emisiunile TV și reușea să aducă zâmbetul pe buzele oricui. În ultimii ani, din cauza problemelor de sănătate, ea a fost nevoită să se pensioneze. Acum, la 62 de ani, actrița este la limita supraviețuirii cu pensia pe care o primește de la stat și spune că abia se ajunge cu banii.

Marinela Chelaru, umilință de neimaginat la Casa de pensii

Recent, marea actriță a avut parte de o situație tensionată, la Casa de pensii. Marinela Chelaru are o pensie infimă de 1.400 de lei, iar recent a avut parte o umilință de neimaginat. 

„Era să o bat pe una de la pensii că m-a luat cu fițe. Eu m-am dus recent și i-am dat femeii dosarul fără să îi spun nimic. Iar ea mi-a zis: `Și dacă aveți zece facultăți, tot una se pune!` Poftim?! Am văzut negru în fața ochilor. Mi s-a ridicat sângele în cap. Îmi venea să sar peste masă să o iau și la bătaie. Cum să îți bați în halul acesta joc de un om?!

Norocul a fost că soțul meu era lângă mine și m-a calmat. Nu ai cum să te comporți așa cu nimeni. Colega ei îi făcea semne că nu mă știe. I-am spus că nu este nevoie să mă cunoască. Și dacă eram femeie de serviciu, medic sau orice, ar fi fost urât ce a spus. Nu trebuie să mă știe lumea, nu am din astea. M-a enervat doar că s-a comportat așa cu un om, indiferent cine este”, a spus actrița pentru FANATIK.

Marinela Chelaru: „Nu am bani nici de medicamente”

Marinela Chelaru este dezamăgită de faptul că, după 40 ani de muncă, primește o sumă josnică de la stat. 

„Mi se dau 1400 de lei după 40 de ani de muncă. Sunt atât de supărată pentru că îmi este rău și nu mă pot ocupa de chestia asta. Nu am bani nici de medicamente, vorba aceea. Eu după 40 de ani de muncă am o pensie de Doamne ferește.

Treisprezece ani am fost educatoare, apoi profesoară de actorie șapte ani. Mi-am pus semne de întrebare pentru că am văzut că și alți colegi din industrie au pățit la fel. Cornel Palade, Jean Paler, mai multe nume mari. Parcă am muncit în aceeași fabrică.

Eu dacă nu îl aveam pe creștinul ăsta ( n.r. soțul), ajungeam să cerșesc la biserică. M-au chemat iar la Facultate de actorie să predau la catedră și poate o să mă duc, că nu se mai poate” a mai spus Marinela Chelaru pentru FANATIK.

Marinela Chelaru, despre colegii de breaslă

„Au fost câțiva colegi de facultate pe care îi iubesc pe la mine. Sunt oameni minunați, dar știu cât de nebună sunt. A venit și vecina mea pe care o iubesc. Are 30 și ceva de ani și mereu spun că este fata mea. Așa ar fi trebuit să am și eu o fată, dar dacă nu mi-a dat Dumnezeu copii.

Am regretat că nu am avut copii, dar am fost educatoare. Timp de 13 ani am stat printre copii și știu care este treaba cu copiii. Eu știu de ce nu mi-a dat Dumnezeu copii: pentru că sunt nebună! Eu eram mamă din aia disperată. Nu se atingea nimeni de el. Ăla care se atingea de copilul meu: murea. Iubirea de copil este mai presus de toate. Așa că am spus: `Lasă doamne, cum vrei Tu că știi mai bine!`”, a povestit Marinela Chelaru.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel