Carmen Harra, motivul pentru care nu a durat relația Anamariei Prodan cu Flavius Nedelea: „Ea atrage relații pasagere.” Ce sfat i-a dat clarvăzătoarea

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra și Anamaria Prodan, instagram/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra și Anamaria Prodan, instagram/ colaj foto Spectacola

Carmen Harra a dezvăluit motivul pentru care nu a funcționat ultima relație a Anamariei Prodan. 

În urmă cu câteva luni, Anamaria Prodan radia de fericire și declara că este mai împlinită ca oricând, la brațul noului ei partener de viață. Chiar dacă îl caracteriza a fi un „om minunat” pe Flavius Nedelea sau un bărbat  care „nu a trăit între amante”, făcând o aluzie subtilă la fostul partener de viață, se pare totuși că fericirea nu durează o eternitatea, iar cei doi și-au spus deja „adio”. Cel care a dat vestea neașteptată a fost chiar bărbatul, care spune că deși relația de dragoste dintre ei doi s-a încheiat, cea de prietenie va rămâne în continuare una specială.

Carmen Harra, motivul pentru care nu a durat relația Anamariei Prodan cu Flavius Nedelea

Acum, Carmen Harra a explicat motivul pentru care relația dintre cei doi nu a funcționat. Celebra clarvăzătoare susține că impresara nu era încă vindecată de mariajul cu Laurențiu Reghecampf și în acest fel nu avea cum să țină un alt om lângă ea. 

"Vreau să explic pentru toată lumea, când treceți printr-un divorț zdruncinător, care te afectează emoțional, ea a fost și pusă public să treacă prin asta, în fața a milioane de oameni care au analizat-o. Ea este o fată extraordinară, este o frumoasă, o războinică, o luptătoare, dar fiecare dintre noi, când trece printr-o separare, nu își găsește corespondentul de viață a doua zi. Trebuie să treacă o perioadă să te vindeci. Ea nu s-a vindecat încă. Atunci când ești vindecat, poți să aduci în viața ta pe cineva care să rămână cu tine. Ea atrage relații pasagere și este foarte normal, psihologic, să se întâmple asta", a mărturisit Carmen Harra, la WOWnews.

Ce sfat i-a dat Carmen Harra

Carmen Harra recunoaște că o apreciază foarte mult pe Anamaria Prodan și o consideră o femeie puternică și învingătoare. Clarvăzătoarea a ținut să îi dea și un sfat prietenei sale. 

"Eu nu vreau ca ea să se mai arunce la nimic și să stea o perioadă să mediteze, să aprofundeze și să se vindece pe ea și atunci să intre în relația în care trebuie să intre. Nu pot să garantez dacă această relație va merge, pentru că ea nu a făcut încă pace cu tot ce i s-a întâmplat pentru că nu poate, nu pentru că nu ar vrea. Este normal, psihologic se explică că ea încă are dureri și nu poate să facă. Eu vorbesc cu ea tot timpul. O ador, pentru că îmi place cât de învingătoare este. Mama e trei copii, este extraordinară, arată extraordinar, este o femeie de succes. Ea nu trebuie să se grăbească, trebuie să se gândească la ea și eu zic că partenerul ei vine atunci când face pace cu tot ce s-a întâmplat", a mai adăugat Carmen Harra, în emisiunea Corneliei Ionescu.

Carmen Harra: „Nu a trăit încă iubirea vieții ei”

"Când va face pace cu tot ce s-a întâmplat, cu ea însăși, cu el, cu trecutul, atunci ea va fi în relația în care trebuie să fie în final. Trebuie să fie o relație profundă, o relație karmică. Eu cred că ea nu a trăit încă iubirea vieții ei.

Multe femei ajung la o vârstă și se întreabă dacă au iubit cu adevărat.(...) Vine ziua când nici nu mai credem și atunci cunoaștem acel suflet pereche", a mai precizat Carmen Harra.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel