Catinca Roman, acuzații dure către Petre Roman: „A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui!”

Catinca Roman, Petre Roman/ sursa foto Facebook, captură video Youtube
Descriere foto: Catinca Roman, Petre Roman/ sursa foto Facebook, captură video Youtube

Catinca Roman a făcut noi dezvăluiri cu privire al relația tumultoasă pe care a avut-o mereu cu tatăl ei vitreg.

Catinca Roman a făcut extrem de multe dezvăluiri în ultima vreme, cu privire la relația și la conflictele pe care le are de ceva timp cu Oana Roman, iar de data aceasta în vizorul vedetei a intrat Petre Roman, un alt membru al familiei cu care aceasta nu a reușit niciodată să aibă o relație bună. După ce Mioara Roman a divorțat de Iosif Zilahy, tatăl Catincăi, aceasta și-a refăcut viața cu fostul politician, care nu ar fi considerat-o niciodată pe blondină ca fiind fiica sa.

„În copilărie am tot fost plimbată de la bunici, la bonă, la părinți și tot așa. M-am simțit în afara familiei că nu eram fiica lui Petre Roman. A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui!

Eram și introvertă, nu îi învinuiesc pe părinții mei, erau patru, dar nu comunicam prea bine cu niciunul. La noi în familie trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur. Părinții nu ne spuneau: „te iubesc”, a declarat Catinca Roman în emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată”, potrivit click!

VEZI și: Petre Roman, vinovat pentru problemele de sănătate ale Mioarei Roman? „Nu este ușor să fii aruncată la gunoi, după 34 de ani de căsătorie”

Catinca Roman, dezamăgită de modul în care Petre Roman i-a părăsit mama

Mariajul dintre Petre Roman și Mioara Roman a luat însă sfârșit după mai bine de 30 de ani de conviețuit împreună, atunci când fostul politician s-a îndrăgostit de o altă femeie. În acest sens, Catinca spune că a fost extrem de dezamăgită de felul în care acesta a ales să pună punct relației, ținând cont de toate sacrificiile pe care mama sa le-a făcut de-a lungul timpului.

„Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt supărată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat  pe mine, și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.

A fost un șoc, pentru că ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul

Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani! El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a continuat ea.

VEZI și: Catinca Roman și Dan Bittman s-au iubit în secret. Sora Oanei Roman a făcut abia acum publică idila

Catinca nu a ținut legătura cu tatăl ei vitreg

După ce s-a despărțit însă oficial de mama sa, Catinca spune că nu a mai știut nimic de tatăl vitreg, care și-a făcut o nouă familie și care nu a mai contactat-o de atunci.

„Eu cu Petre Roman nu am mai vorbit niciodată de atunci. După ce a plecat de acasă, ne-am mai văzut doar o dată la nunta Oanei, însă doar de la distanță. Nu ne-am vorbit nici atunci.

Dar, ce poți să mai zici că nici Oana nu-și cunoaște fratele vitreg?! El a tăiat orice fel de legătură cu noi, a fost decizia lui, nu l-a influențat Silvia.

El s-a supărat pe mine după ce am avut o discuție lungă la telefon. I-am spus atunci că eu am fost folosită drept tampon între el și mama. M-am simțit folosită, manipulată, totul ca să-i ușurez lui treaba cu mama”, a dezvăluit Catinca, în aceeași emisiune.

VEZI și: „S-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi”. Catinca Roman, adevărul despre cearta cu Loredana Groza: „Mulți ani de abia mi-a mai dat bună ziua”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 iul 2023, 12:50 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience