Codin Maticiuc, mesaj emoționant pentru fiica sa: „Știam că o să te iubesc. Nu știam că o să fiu și îndrăgostit de tine”

Data actualizării: | Data publicării:

Smaranda, fiica cea mare a lui Codin Maticiuc, a împlinit 4 ani. Iată mesajul pe care micuța îl va păstra și peste ani. 

Codin Maticiuc a postat un mesaj emoționant pe Instagram, de ziua fiicei sale. Smaranda, care a împlinit 4 ani chiar pe 4 aprilie, cu siguranță își va dori să recitească acest mesaj și peste ani, atunci când va crește și va înțelege altfel cuvintele tatălui său. 

 


„Știam că o să te iubesc. Nu știam că o să fiu și îndrăgostit de tine. Nu mi-am imaginat că o să stau atât de des în genunchi cu brațele deschise sperând să te arunci tu în ele. N-o faci mereu dar eu te voi aștepta întotdeauna. Când o faci însă, mă strângi tare și-ți lași capul pe umărul meu și eu mă ridic cu tine. Mereu ne vom ridica împreună. Îmi afund nasul în părul tău doar ca să te respir. Îți promit un castel și un regat și tu închizi ochii și-ți imaginezi. Nu vor fi întocmai cu cele din povești dar îți vor ajunge și le vei împărți bucuroasă cu fratele și sora ta. Castel îți va fi casa, cu a sa curte unde ți-am urcat luna în copac de Crăciun și unde ți l-am adus pe Peter Pan să-ți vegheze geamul camerei tale. Regat va fi o țară un pic mai bună după bunicii și părinții tăi. Nu va fi a ta, am să te învăț că tu îi aparții și vei ști să o servești cu bucurie.
La mulți ani, iubirea mea. Te port în brațele mele, te adulmec și te învârt și o voi face mereu, indiferent cât de mare te faci sau cât voi îmbătrâni eu. Sunt cu tine și când nu sunt. #smaranda 04 pe 04.04”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram, în dreptul unor fotografii cu micuța Smaranda. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

Codin Maticiuc: „Te urăsc tată, foarte mult te urăsc!”. Actorul, mesaj atipic de ziua de naștere a părintelui său

Codin Maticiuc are planuri mari cu Smaranda

Codin Maticiuc nu se bucură doar de o viață profesională împlinită, ci și de o familie fericită. Actorul are o relație frumoasă cu partenera sa, Ana, iar împreună au două fetițe, pe Smaranda, în vârstă de 4 ani, și Ilinca, mezina familiei, care are doar câteva luni, dar și un băaiețel, dintr-o relație anterioară a Anei.  Atunci când nu se află pe platourile de filmare și când nu este implicat în niciun alt proiect, acesta spune că încearcă să petreacă cât mai mult timp cu familia sa. În exclusivitate pentru Spectacola, Codin Maticiuc a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui Smaranda, dar și despre educația pe care îți dorește să i-o ofere acesteia.

„Codin Maticiuc este falit!”. Alex Bogdan, dezvăluiri neașteptate despre celebrul „crai de Dorobanți”: „Asta e cea mai mare conspirație din România”

”Îmi doresc să-i ofer o educație cel puțin la fel de bună, cu restricții și bun simț, cum am primit eu de acasă. Îmi doresc să-i arăt ce înseamnă normalitate și să rămână, cât se poate, cu picioarele pe pământ. Știu și am tot felul de căi să fac asta: am un orfelinat unde ea merge destul de des, dar va merge și mai mult. Când se va mări, așa cum fac și cu băiatul, va merge cu mine prin spitale. Trebuie să afle că viața este mai mult decât vede acasă.", a declarat Codin Maticiuc în exclusivitate pentru Spectacola.

 

Tatăl lui Codin Maticiuc, martorul unei minuni. Ce i s-a întâmplat omului de afaceri în biserica Sfântul Ilie din Titan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel