Codin Maticiuc: „Te urăsc tată, foarte mult te urăsc!”. Actorul, mesaj atipic de ziua de naștere a părintelui său

Data publicării:
Sursa foto: Codin Maticiuc, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Codin Maticiuc, Instagram

Codin Maticiuc a ales să-și serbeze tatăl și pe rețelele de socializare, în văzul tuturor, unde a transmis un mesaj controversat. 

Codin Maticiuc a avut întotdeauna lângă el familia pe care și-a dorit-o întotdeauna. Doi părinți care i-au oferit toate resursele necesare pentru a atinge performanțele de astăzi, dar care i-au dat și cel mai bun exemplu și lecțiile de viață necesare. Ajuns la rândul său tată, actorul a început să perceapă acest exemplu primit în copilărie drept o presiune, căreia încearcă să-i facă față în fiecare zi. Codin Maticiuc își dorește să-și egaleze tatăl într-o zi și să atingă numărul de performanțe pe care acesta a fost capabil să le facă, până în prezent. Toate aceste lucruri au fost scoase în evidență chiar de aniversarea părintelui său, când actorul din „Clanul” i-a transmis un mesaj public, pe rețelele de socializare. 

„Te urăsc, tată. Astăzi de ziua ta, vreau să-ți spun că te urăsc tată. Te urăsc că ai ridicat ștacheta atât de sus. Măcar mama are niște calități imposibile la care nici măcar nu visez să ajung și m-am obișnuit cu asta. Dar tu? Cel cu care mă comparam în fiecare an și nu știam pe unde să scot cămașa. La 33 de ani erai cel ma tânăr ambasador român, eu scoteam o carte despre cluburi și futut. Apoi ai construit un business, o familie și o casă. Am o familie frumoasa și eu, un business cu care mă chinui supraviețuiesc și locuiesc într-o casă construită de tine. Ai construit un orfelinat cu 2.5 milioane de euro. Cred că anul acesta abia voi renova îndeajuns de multe spitale încât să egalez această sumă

Îți mulțumesc ție și lui Dumnezeu că nu ai produs, scris și jucat în filme. Voi trece linia acea dintre ură și dragoste înapoi abia când voi fi sigur că ai mei copii mă vor privi și pe mine măcar cu jumătate din admirația și respectul cu care eu mă uit la tine. Te urăsc tată, foarte mult te urăsc!”, a fost mesajul transmis de Codin Maticiuc, pe Instagram.

Poate te interesează și: Din ce a câștigat Codin Maticiuc cei mai mulți bani: ”Am cel mai vândut film din România”. Actorul plănuiește să producă un film cu Mihai Bendeac / EXCLUSIV

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin)

 

Cum a luat naștere inițiativa “Spitale  publice din bani privați”

Și, pentru că vrea să-și egaleze tatăl, Codin Maticiuc are de gând să „scoată la lumină” cât mai multe spitale publice din România. Într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola, producătorul ne vorbea recent despre cum a luat naștere această inițiativă căreia, treptat, i s-au alăturat extrem de multe persoane publice și oameni influenți din toate domeniile. 

„Inițiativa a luat naștere când am hotărât să renovez etajul 7, secția de hematologie pediatrică, din cadrul Spitalului Fundeni. Era o secție pe care o vizitam de câteva ori pe an și duceam pachete/suplimente pe care nu le livrează spitalul și într-o bună zi am decis că prin curaj, cu sprijin de la prieteni și bani de acasă, aș putea renova un etaj.

Când am început, atât de mulți oameni s-au alăturat, încât am realizat că trebuie și sunt dator să transform asta într-o întreagă inițiativă. Așa a luat naștere: Spitale publice din bani privați. Nu pot să mă rezum la un singur etaj, o singură secție. Ne-am extins, suntem în 8-9 orașe din țară: 1 milion de euro în toată țara. Facem și noi ce putem... că doar asta ne e deviza: FACEM!”, a dezvăluit Codin Maticiuc, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola

Poate te interesează și: Discuții în familia lui Codin Maticiuc. Actorul nu prea dă pe acasă: „Nevastă-mea nu e de acord”. Cum se descurcă Ana Pandeli cu cei trei copii

 

Ce educație îi oferă Codin Maticiuc Smarandei

Codin Maticiuc este tatăl a doi copii, de care este tare mândru. Dacă mezinul familiei este încă prea mic pentru a învăța cele mai importante principii de viață, actorul încearcă deja să-i insufle Smarandei cea mai bună educație, pe care, la rândul său, a primit-o de acasă. 

”Îmi doresc să-i ofer o educație cel puțin la fel de bună, cu restricții și bun simț, cum am primit eu de acasă. Îmi doresc să-i arăt ce înseamnă normalitate și să rămână, cât se poate, cu picioarele pe pământ. Știu și am tot felul de căi să fac asta: am un orfelinat unde ea merge destul de des, dar va merge și mai mult. Când se va mări, așa cum fac și cu băiatul, va merge cu mine prin spitale. Trebuie să afle că viața este mai mult decât vede acasă.", a declarat Codin Maticiuc în exclusivitate pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel