Claudia Puican a reacționat, după ce Armin Nicoară s-a apropiat de mai multe femei la Insula de 1 milion: „Eu știu ce am acasă”

Data publicării:

Claudia Puican a vorbit despre parcursul pe care-l are soțul ei în competiția de pe Kanal D.

Nici bine nu a început Insula de 1 milion, de pe Kanal D, că Armin Nicoară a început deja să facă fel de fel de glume cu fetele din echipa sa, arătându-se a fi „protectorul” femeilor. Dacă pentru anumite persoane, aceste imagini au putut părea destul de deplasate, Claudia Puican, soția saxofonistului, spune că este obișnuită cu genul acesta de atitudine. Blondina „știe foarte bine ce are acasă”, motiv pentru care nu se lasă afectată de cuvintele sau imaginile pe care le vede pe micile ecrane. 

„Eu știu ce am acasă și nu-mi este frică de nimic. Armin este ca de obicei, face glume, iar dacă nu ar fi fost el în emisiune, sincer, credeți-mă că ar fi fost una tristă, râd continuu când mă uit la emisiune. Eu am fost speriată pentru că nu am fost de acord, având în vedere că el are diabet. Nu e ok să meargă pe insulă, să stea nemâncat, doar că mi-a explicat că vrea să arate comunității lui de diabetici că se poate trăit în situații critice și am zis ok, dacă asta e dorința lui, e ok, dar i-am zis să nu stea prea mult acolo, ci să vină mai repede acasă, pentru că avem treabă.”, a declarat Claudia Puican, în cadrul emisiunii Follow as! de pe Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Vă mai amintiți de Rareș Prisacariu, câștigătorul sezonului 13 „Românii au Talent”? S-a mutat în București și a început o nouă viață aici

Cei doi își doresc să devină părinți

Chiar dacă consideră că Armin Nicoară e sarea și piperul în această competiție, în aceeași măsură, Claudia Puican speră ca soțul ei să nu stea prea mult în Dominicană, întrucât cei doi și-au propus ca în perioada următoare să înceapă procedurile pentru a deveni părinți.

„Oamenii deja știu că noi ne dorim să facem un copil, iar acesta e planul nostru cel mai mare. Nu s-a întâmplat până acum, dar sper ca el să vină cu un refresh al organismului și să facem un bebeluș. Noi avem mai multe programări la medic, pentru că toată lumea știe că noi o să facem fertilizare in vitro, el mi-a promis că după ce vine de pe insulă o să fie ce trebuie și mă rog să fie așa.”, a continuat artista.

Citește și: Soțul Andreei Tonciu nu e de acord ca bruneta să asculte manele de față cu fetița: „Eu pe Rebecca o las să facă ce vrea ea” / video

„Nu trebuia să plecăm la medic în perioada asta”

Chiar dacă s-au auzit fel de fel de speculații conform cărora artista ar fi fost supărată pentru că partenerul ei a plecat în competiție când cei doi trebuiau să înceapă procedurile pentru fertilizarea in vitro, Claudia Puican spune că acest lucru e fals.

„Nu trebuia să plecăm la medic în perioada asta, pentru că altfel m-aș fi supărat foarte tare, dar așa au fost făcute cărțile de domnul doctor, să fim chemați cât mai târziu. I-am zis ok, poți să pleci, dar să nu stai foarte mult. 

El și-a luat foarte multe tricouri, iar fetele i-au cerut și ele, ca să aibă amintire. El și le-a călcat, le-a pus în bagaj. Vă spun sincer că el e o imagine foarte puternică în emisiune și nu-mi pare deloc rău că l-am lăsat.”, a mai dezvăluit Claudia Puican.

VEZI și: Cum a ajutat-o meditația pe Ilinca Vandici: „Acest obicei este foarte important. Cinci minute în fiecare dimineață”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel