Claudia Pătrășcanu îl desființează pe Gabi Bădălău, după ce a cerut custodia copiilor: „Nu are timp pentru ei, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe”

Data publicării:

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în continuare pentru custodia copiilor, chiar dacă divorțul s-a încheiat. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial, după foarte multe scandaluri și procese. Acum, cei doi ajung din nou în fața justiției, întrucât se luptă, în continuare, pentru același scop: custodia copiilor. Artista critică însă dorința fostului ei soț de a locui cu cei doi copii permanent, întrucât afaceristul este mereu plecat pe drumuri, având cu totul alte preocupări. Aceasta susține faptul că mama ar trebui să dețină acest privilegiu. 

”În instanță urmează să se vorbească despre custodia copiilor, domiciliul, pensia alimentară, la fel un lucru pe care Gabi l-a tot lungit cu acest domiciliu al copiilor, o altă aberație a lui. Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Vrea să facă mai mult rău decât deja le-a făcut copiilor? Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească, iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii, nu petrece timp cu ei nici măcar în weekend-urile atunci când îi ia, când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe, are viața lui, cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

VEZI și: Cât a costat divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Banii ăștia puteam să-i folosim în favoarea copiilor”

Claudia Pătrășcanu susține faptul că Gabi Bădălău nu are timp pentru copii

Mai mult, artista susține faptul că cei mici, au, ca orice alți copii, probleme de sănătate, care necesită timp, răbdare și atenție. Vedeta a stat de curând în spital cu unul dintre copii, în timp ce tatăl lui nu s-a interesat de situația medicală a acestuia, susține ea. 

”Uite, acum o săptămână am stat cu băiatul cel mare pe holurile Spitalului Județean din Constanța 4 ore. Am oftat împreună, am plâns împreună cu el că i s-a luat de două ori sânge, gândește-te că Gabi ca tată nu a stat niciodată, de la 0 luni, în spital cu copiii, iar mai nou, de trei ani de când sunt în Constanța cu copiii și au mai stat internați, el niciodată n-a venit. Mama e mamă, mama stă cu copilul când răcește, mama sta cu el în spital, mai sunt și tați, dar în situația noastră...”, a mai zis artista.

Bianca Drăgușanu, însoțită de Gabi Bădălău, la aniversarea fetei sale. Cum s-au fotografiat cei doi / FOTO

 

 

„Nu cred că un judecător va putea să ia copiii de lângă o mamă ca mine”

Claudia Pătrășcanu își pune ultima speranță în judecătorul care se va ocupa de acest caz și care, speră artista, va vedea toate aceste nereguli pe care soțul ei le-a arătat de-a lungul timpului, dar și în prezent. 

”Atâta timp cât Gabi își dorește un domiciliu al copiilor, iar el nu are practic nicio dorință de a sta cu copiii nici măcar atunci când îi ia, de ce ai vrea să-i chinui, să nu mai stea cu mama?! Altă tevatură a lui și alt circ asta cu domiciliul. O dată iese pe post și spune că el dorește ca copiii să stea la mamă, altă dată spune că vrea domiciliul copiilor. Dezechilibrările astea ale lui și emoționale și de comportament pentru mine spun multe, iar eu nu cred că un judecător va putea să facă acest pas vreodată, să ia copiii de lângă o mamă ca mine”, a mai zis Claudia Pătrășcanu.

VEZI și: Bianca Drăgușanu, în stare de șoc după moartea medicului Călin Doboș: „Nu îmi găsesc cuvintele prin care să îmi iau rămas-bun de la el”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel