Bianca Drăgușanu, în stare de șoc după moartea medicului Călin Doboș: „Nu îmi găsesc cuvintele prin care să îmi iau rămas-bun de la el”

Data publicării:
Sursa foto: Bianca Drăgușanu și Călin Doboș, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bianca Drăgușanu și Călin Doboș, instagram

Bianca Drăgușanu este în stare de șoc, după ce a aflat că bunul său prieten, Călin Doboș, s-a stins din viață. 

Călin Doboș, cunoscut ca medicul estetician preferat al vedetelor, s-a stins din viață, azi, în urma unui accident de ciruclație. Tragicul eveniment a avut loc pe la orele prânzului, în jurul orei 12:20. pe Pasajul Basarab din București.

Potrivit informațiilor apărute, se pare că medicul se afla pe scuter în momentul în care s-a produs accidentul. Bărbatul a pierdut controlul motocicletei la urcarea pe podul Basarab, în momentul în care a încercat să facă o depășire. Acesta a lovit din greșeală bordura și a ricoșat în stâlp.  Acesta a suferit leziuni incompatibile cu viața, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Călin Doboș, doar au constatat decesul. 

Călin Doboș era medicul estetician preferat de către vedetele din showbiz-ul românesc. Printre acestea se numără Bianca Drăgușanu, Simona Trașcă, Claudia Pavel, dar și alte personalități cunoscute.

”La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, se arată în comunicatul Poliției, potrivit realitatea.net

Bianca Drăgușanu, în stare de șoc: ”Este foarte greu să vorbesc, nu-mi găsesc cuvintele”

Bianca Drăgușanu a declarat că este în stare de șoc,după ce a aflat că medicul estetician s-a stins din viață. Blondina a mărturisit că erau prieteni foarte buni și îi este greu să vorbească despre el la trecut. 

”Este foarte greu să vorbesc, nu-mi găsesc cuvintele, este prietenul meu, cel mai bun doctor cu care am lucrat vreodată, un prieten extraordinar, nu-mi găsesc cuvintele, nu-mi vine să cred, nu pot să cred așa ceva și nu știu ce să spun. Mi se pare că e ireal și că nu e adevărat și nu pot să cred așa ceva. Sunt în stare de șoc și nu îmi găsesc cuvintele prin care să îmi iau rămas-bun de la el... Deci nu a fost doar un prieten și un doctor, făcea parte din familia mea, l-am văzut în arest, am fost la el, a ieșit acum vreo șase luni...”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel