Bianca Drăgușanu, însoțită de Gabi Bădălău, la aniversarea fetei sale. Cum s-au fotografiat cei doi / FOTO

Data publicării:

Bianca Drăgușanu și-a serbat fiica, care a împlinit vârsta de șase ani.

Bianca Drăgușanu a avut un motiv foarte mare de sărbătoare zilele acestea, pentru că Sofia, fiica vedei și a lui Victor Slav, a împlinit vârsta de șase ani. Și, după cum era de așteptat, această aniversare nu putea fi trecută pur și simplu cu vederea, ci a fost sărbătorită printr-o petrecere de vis, pe care blondina a pus-o la punct pentru fiica ei. Totul s-a desfășurat în aer liber, pe marginea unui lac, unde au fost montat diferite lucruri de divertisment pentru copii, candy bar, dar au venit și alți invitați surpriză. Micuța Sofia a avut foarte mulți invitați la ziua sa de naștere, semn că fiica Biancăi Drăgușanu este o persoană foarte sociabilă și are mulți prieteni. În prima parte dn petrecere, cele două s-au asortat foarte bine stilistic, ambele ținute fiind create în atelierul vedetei.

Și, ca totul să fie perfect, ca desprins din povești, blondina le-a pus celor mici la dispoziție un candy bar imens, dar și un aparat care le făcea popcorn sau vată de zahăr pe loc, asemenea celor din parcurile de distracție. Tortul pe care l-a avut micuța Sofia a fost unul de-a dreptul impresionant, fiind în ton cu tematica petrecerii și, anume, culoarea roz.

Bianca Drăgușanu, despre femeile mici de înălțime: „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om”

Bianca Drăgușanu, însoțită de Gabi Bădălău la petrecerea fiicei ei

Chiar dacă în ultima vreme nu s-a mai știut nimic despre statusul amoros al Biancăi, aceasta a elucidat acum povestea, venind la petrecerea Sofiei însoțită de Gabi Bădălău. Aceasta a postat mai multe fotografii pe Instagram alături de el, pentru a confirma toate zvonurile ce au legătură cu ei doi. Chiar dacă în trecut, blondina nu părea dispusă să-i mai dea vreo șansă omului de afaceri, se pare însă că acum cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. 

Bianca Drăgușanu, declarații controversate despre criza energiei electrice: „Nu mă interesează facturile. Pot să vină oricât”

Motivul pentru care Gabi Bădălău nu a divorțat de Claudia Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit recent faptul că a avut o nouă întrevedere cu Gabi Bădălău în procesul de divorț. Artista speră ca despărțirea să se finalizeze cât mai curând, iar instanța să facă dreptate în ceea ce privește custodia copiilor și partajul dintre ea și fostul partener. Cei doi sunt în proces de divorț de mai bine de trei ani.


 „Avocații mei au cerut divorțul de comun acord. Avea deja actul de identitate pregătit. Avocații au spus că doamna Bădălău vrea să divorțeze, durează doar câteva secunde. Face acest lucru acum? Președinta a fost de acord. A întrebat, eu am zis că vreau. Când l-a întrebat pe el, a zis că nu vrea să-mi dea divorțul. Că trebuie să se consulte cu avocații. Președinte a revenit și a întrebat dacă el vrea divorțul și a zis că nu. Iar dacă el zice că nu vrea divorțul, nu îl poate obliga nici instanța”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Fanatik

Mai mult, potrivit artistei, la ultimul termen de judecată, Gabi Bădălău ar fi declarat, în fața instanței, că nu vrea să divorțeze.

 „A zis direct, cu voce tare: ședința este înregistrată, vreți sau nu vreți? Și el a zis: «Nu vreau, doamna președinte.». Mai mult de atât… pe 6 octombrie a vrut să se dea termen, dar el pleacă în vacanță și nu poate. Se amână și… avocații lui sunt puși de taică-su și de maică-sa să țină procesul ăsta cât mai mult”, susține vedeta.

Replica lui Gabi Bădălău

„Vreau să divorțez. Am spus să mă consult cu avocații și la termenul următor decidem, pentru că ei, fără să se consulte cu noi, au făcut o cerere și au spus «hai, vrei să divorțezi?», dar cu anumite aspecte acolo, adică: că eu sunt de vină, că nu mai e culpă comună, că e culpă exclusivă a mea, că programul copiilor e la ea. Mă punea la zid și eu să accept”, a explicat Gabi Bădălău, potrivit Libertatea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel