Cât a costat divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău: „Banii ăștia puteam să-i folosim în favoarea copiilor”

Data publicării:
 Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat după 3 ani de scandal și mers prin tribunale.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au reușit să divorțeze, după 3 ani de scandal și procese. Acum, foștii soți se luptă pentru custodia celor doi copii. Aceșția urmează să se întâlnească din nou pe data de 3 noiembrie pentru a stabilii detalii legate de micuți. 

Claudia Pătrășcanu: „Mai avem un hop de trecut, asta cu custodia copiilor”

Artista a recunoscut că și-a dorit din prima să divorțeze de Gabi Bădălău și procesul să nu dureze atât de mult. 

„Eu însă mi-am dorit din prima clipă. Deci, practic o să ajungem la ideea în care după trei ani că toată plimbările astea, toate încercările acestea, nervi acumulați, stres… totul a fost inutil pentru că tot la divorț am ajuns. Mai avem un hop de trecut, asta cu custodia copiilor. Nici nu vreau să mă gândesc că sigur se va termina bine și acest lucru, doar că am fost trei ani crâncenați așa și nu trebuia să se întâmple, că până la urma urmei tot aici am ajuns. De ce trebuiau ca anii ăștia trei să fie atât de duri, n-am înțeles și n-o să înțeleg niciodată de de, dar asta e”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Fanatik.ro

„Am discutat de atâtea ori, dar nu s-a înțeles, mă rog acuma până la urma urmei, uite că am divorțat în instanță. Nu mai era nimic. Era chiar aberant să mai stăm. Pentru ce? Că nu mai avem nimic. Și aici legat de de custodia copiilor, tot la fel, vom ajunge la același lucru. Copiii trebuie să stea lângă mamă, că așa este normal, să crească lângă mamă. Gabi poate să vină să-i vadă când dorește el”, a mai adăugat ea pentru sursa citată mai sus. 

Cât a costat divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a declarat că va lupta ca cei doi copii pe care îi are cu Gabi Bădălău să aibă domiciliul la ea, chiar dacă ea și fostul soț vor avea custodie comună. De asemenea, artista a dezvăluit și câți bani a cheltuit în instanță, cu procesele pentru divorțul de Gabi Bădălău. 

„Așa am cerut, custodie comună. Să fie liniște și pace, să se respecte programul de vizită. Gabi tot insistă pe domiciliu copiilor la el. Adică practic să ia el copiii. Niște lucruri aberante. Tot insistă pe chestia asta. Aberant. În condițiile în care eu, ca mamă, am nu casă, am două case, am serviciu, sunt o mamă exemplară, îmi dedic timpul și viața copiilor. Gabi nu înțelege lucrurile astea. Deci 3 ani inutili petrecuți într-o instanță. Inutil, efectiv inutil”, a mai explicat Claudia Pătrășcanu.

„Mai mult de 10.000 de euro, dar nu contează. Banii aceștia pe care trei ani de zile Gabi i-a luat de la mine practic pentru ce, că tot am divorțat, puteam să-i folosim în favoarea copiilor și să divorțăm de acum trei ani. Că fiecare concert pe care l-am avut a fost pentru copii. Fiecare muncă pe care o fac, reclamă sau așa. Toți banii ăștia  se duc pentru copii”, a mai zis Claudia pentru fanatik.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel