Claudia Ghițulescu, accidentul care i-a traumatizat mama: „Nu a dormit 20 de ani”

Sursa foto: Claudia Ghițulescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Claudia Ghițulescu, instagram

Trauma interpretei Claudia Ghițulescu. Cum a fost privată de somn timp de 20 de ani propria sa mamă din cauza unui accident.

Claudia Ghițulescu, apreciata interpretă de muzică populară din România, a vorbit cu ocazia unui interviu despre fpatul că mama sa s-a confruntat cu grave probleme de sănătate în ultimii 20 de ani.  Deși este împlinită pe plan personal, artista a avut parte de mai multe provocări aruncate din partea vieții. Astfel, ea a trecut printr-un divorț în urma înșelării de către soț, dar, cel mai grav, a pierdut o sarcină, moment care a provocat o traumă atât pentru aceasta, cât și pentru mama ei.

Șocul mamei sale a privat-o de somn ani de zile

Cu toate acestea, vedeta a avut un accident de mașină acum câțiva ani, eveniment care a provocat o traumă reală mamei sale. Aceasta a culminat cu privarea de somn într-un anumit fel. Mama artistei a fost nevoită să ia multe pastile pentru a putea dormi.

"Mama mea s-a confruntat 20 și ceva de ani cu o mare problemă. Nu putea să doarmă.
Problema s-a declanșat după accidentul grav de mașină pe care eu l-am avut. Eram desfigurată, am stat în comă. Mama a avut un șoc, cei care au sunat-o au dus-o prima dată să vadă mașina. Până a ajunge la spital ea a crezut că eu nu mai sunt și este mințită. Motiv pentru care, eu evitam ca mama mea să știe multe lucruri dureroase sau neplăcute sau schimbările bruște din viața mea. După ce am pierdut sarcina, mama a stat internată în spital o lună de zile. A fost foarte afectată! Fiind în trecut situația care a fost, ea s-a speriat foarte tare și a intrat într-o panică. Am încercat mereu să o protejez, stiam cât o să sufere", a declarat Claudia Ghițulescu pentru Spynews.ro

A pierdut o sarcină

Artista explică momentul pierderii sarcinei.

„Cea mai mare dramă a fost că mi-am pierdut copilașul. A fost pentru prima dată în viață când nu am mai putut, am zis că acolo e sfârșitul meu, nu-mi găseam putere să mă adun. Cred că doar Dumnezeu, o minune, mi-a dat putere.

Înainte cu două săptămâni am avut un vis, mi-a apărut o femeie în vis și mi-a zis să pun niște perdele.

Atunci eu i-am zis că nu mă urc că eu sunt atentă pentru că sunt însărcinată. Și ea mia zis: ”Cine ți-a zis că ești însărcinată?” Și zic că am văzut la ecografie, i-am auzit inima, iar ea mi-a spus atunci că nu va avea nicio inimă. Atunci nu m-am gândit, dar după mult timp mi-am adus aminte”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars.

Și-a dorit familie

Claudia Ghițulescu este o fire plină cu bunăvoie, de aceea ea și-a dorit foarte tare familie și copii. Cu toate acestea, vedeta a avut parte de diferite diagnostice de la mai mulți medici.

„Mi-am dorit familie şi copii de când mă ştiu. După ce am făcut nunta, trebuia să se întâmple şi... am mers să fac analize. Anul trecut analizele erau ok, apoi am mers la un doctor şi mi-a aruncat dosarul pe masă. M-am dus şi a două oară şi am ieşit plângând de la doctor. Am mers la un alt doctor mi-a spus un diagnostic, am ieşit plângând şi de acolo.

Am fost la alt doctor, mi-a spus că am un chist care poate fi operat, m-am programat la operaţie şi mi s-a spus că nu am niciun chist. Am fost în total la 10 doctori şi nimeni nu mi-a spus acelaşi lucru. Am fost la un alt medic care mi-a dat vitamine şi m-a pus să îmi fac analizele uzuale. Am o mare lipsă de fier, anul trecut valoarea era normală. Iau fier fiole şi pare că sunt un alt om, de când am descoperit sunt mai liniştită”, a mai spus aceasta. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 15 iun 2023, 12:50 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience