Claudia Ghițulescu, dezvăluiri dureroase. Cum a fost anunțată artista că va pierde sarcina: „Mi-a spus că nu va avea nicio inimă..."

Data publicării:
Claudia Ghițulescu, sursa instagram
Descriere foto: Claudia Ghițulescu, sursa instagram

Interpreta de muzică populară, Claudia Ghițulescu a făcut mărturisiri dureroase despre momentul în care a fost anunțată că va pierde sarcina.

CLaudia Ghițulescu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși duce o viață la care alții doar visează, interpreta de muzică populară ascunde o dramă de nedescris. Artista a primit mai multe lovituri dure de la viață, însă mereu a găsit puterea de a trece peste.

Artista a trecut printr-un divorț, după ce a aflat că omul cu are și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu o înșela cu o tânără de doar 20 de ani, însă cel mai greu moment a fost atunci când a aflat că va pierde sarcina.

Claudia Ghiuțulescu a mărturisit că era în culmea fericirii în momentul în care a aflat că va deveni mamă. Ulterior, artista a avut un vis care prevestea viitorul, acela că ea va pierde sarcina, însă nu a băgat de seamă. La scurt timp, aceasta a pierdut sarcina și a fost devastată de durere.

„Cea mai mare dramă a fost că mi-am pierdut copilașul. A fost pentru prima dată în viață când nu am mai putut, am zis că acolo e sfârșitul meu, nu-mi găseam putere să mă adun. Cred că doar Dumnezeu, o minune, mi-a dat putere.

Înainte cu două săptămâni am avut un vis, mi-a apărut o femeie în vis și mi-a zis să pun niște perdele.

Atunci eu i-am zis că nu mă urc că eu sunt atentă pentru că sunt însărcinată. Și ea mia zis: ”Cine ți-a zis că ești însărcinată?” Și zic că am văzut la ecografie, i-am auzit inima, iar ea mi-a spus atunci că nu va avea nicio inimă. Atunci nu m-am gândit, dar după mult timp mi-am adus aminte”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars.

Înainte de a pierde sarcina, Claudia Ghițulescu a povestit că a fost la mai mulți medici pentru a afla de ce nu poate să rămână însărcinată și că a cheltuit sume fabuloase pentru tratamente și medicamente în acest sens. 

„Mi-am dorit familie şi copii de când mă ştiu. După ce am făcut nunta, trebuia să se întâmple şi... am mers să fac analize. Anul trecut analizele erau ok, apoi am mers la un doctor şi mi-a aruncat dosarul pe masă. M-am dus şi a două oară şi am ieşit plângând de la doctor. Am mers la un alt doctor mi-a spus un diagnostic, am ieşit plângând şi de acolo.

Am fost la alt doctor, mi-a spus că am un chist care poate fi operat, m-am programat la operaţie şi mi s-a spus că nu am niciun chist. Am fost în total la 10 doctori şi nimeni nu mi-a spus acelaşi lucru. Am fost la un alt medic care mi-a dat vitamine şi m-a pus să îmi fac analizele uzuale. Am o mare lipsă de fier, anul trecut valoarea era normală. Iau fier fiole şi pare că sunt un alt om, de când am descoperit sunt mai liniştită”, a mai spus aceasta. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel