"Cineva vrea să mă distrugă”. Mădălina Ghenea, dezvăluiri halucinante, după ce a fost jefuită: "Trăiesc în teroare acum"

Data publicării:

Mădălina Ghenea a făcut noi declarații, după furtul care a avut loc în Italia. 

Mădălina Ghenea a trecut prin clipe de coșmar, în urmă cu doar câteva zile. Actrița a fost jefuită chiar pe aeroportul din Italia și, potrivit informațiilor care au ieșit la iveală atunci, aceasta ar fi rămas fără un troler plin de bijuterii valoroase. Jaful ar fi fost pus la punct de o persoană cunoscută, susține vedeta, care spune că în clipele de față trăiește sub un mare stres. Aceasta este îngrijorată de faptul că lucrurile s-ar putea repeta, iar viața i-ar putea fi pusă în pericol. 

"Trăiesc în teroare acum", a declarat Mădălina Ghenea, scrie La Repubblica.

Poate te interesează și: Mădălina Ghenea, fără filtre și machiaj: „Fericită să vă arăt adevăratele mele culori și defecte”

 

Mădălina Ghnea: "Cineva vrea să mă distrugă”

Potrivit presei internaționale, Mădălina Ghenea susține faptul că jaful nu a fost deloc unul întâmplător, iar cineva vrea să-i facă rău acesteia. Hoții nu au găsit-o întâmplător în aeroport, ci s-a dus cu precizie și exactitate asupra țintei. Potrivit wowbiz, în urma atacului, numele ei a început să fie peste tot felul de publicații ciudate, inclusiv pe site-urile destinate adulților. În acest sens, modelul se teme pentru viața ei și consideră faptul că, în spatele acestor lucruri, este un plan bine pus la punct, prin care cineva vrea să-i facă rău și să o „distrugă.”

"Cineva vrea să mă distrugă. Aceeași mână se află în spatele furturilor, amenințărilor și hărțuirii" ,  a mai spus românca, pentru sursa citată.

Citește și: Mădălina Ghenea, DIETĂ. Așa se menține în formă actrița: „Pentru mine funcționează”

Cum s-a petrecut jaful

Tot inciedntul neplăcut s-a întâmplat în Roma, unde Mădălina Ghenea a aterizat după o vizită pe care a avut-o în Arabia Saudită. Vedeta se pregătea să se îndrepte spre o mașină, pe care o închiriase pentru câteva zile, unde o aștepta și un șofer. 

Aceasta avea la ea extrem de multe bagaje, printre care și o valiză cu multe bijuterii prețioase, ce fac parte dintr-un brad cunoscut. Dintre toate lucrurile pe care le deținea la ea în momentul respectiv, actrița spunea faptul că fix bagajul cel mai valoros, cu bijuteriile, dar și cu alte lucruri personale, a fost „sustras” de sub ochii șoferului. 

 Mădălina Ghenea a depus dela o plângere la poliție, care va trebui să stabilească circumstanțele reale sub care s-a desfășurat furtul. 

VEZI și: Mădălina Ghenea, primele declarații după acuzațiile dure făcute de Angela Martini: „Pentru apărarea identității mele si a onoarei mele...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel