Cine este noul iubit al Ralucăi Bădulescu: ”Sunt foarte fericită”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D

Raluca Bădulescu iubește un bărbat mult mai tânăr decât ea.

Raluca Bădulescu s-a despărțit de soțul ei în urmă cu mai bine de două luni, după 13 ani de căsnicie. Chiar dacă vedeta a fost destul de afectată de situație și i-a exprimat public bărbatului cele mai profunde sentimente pe care încă le are pentru el, amândoi și-au refăcut deja viața. Jurata concursului de stil a uimit însă pe toată lumea când s-a afișat cu un bărbat mult mai tânăr decât ea. Potrivit Fanatik, Grigoraș Rareș Gabriel este un proaspăt absolvent de Medicină și ar fi cu aproximativ 20 de ani mai tânăr decât vedeta. Acesta este și vlogger, în același timp, postând pe Youtube o serie de videoclipuri ce cuprind curiozități din domeniul medical.

 

Raluca Bădulescu are 46 de kilograme, dar nu se oprește din slăbit: „Sunt în forma fizică pe care mi-am dorit-o”. Cum arată meniul vedei dintr-o zi

Raluca Bădulescu iubește din nou

În urmă cu câteva zile, Raluca Bădulescu a dezvăluit public faptul că este într-o nouă relație, la două luni de la divorț. Vedeta nu a dezvăluit însă atunci despre cine este vorba, dar spunea că este foarte fericită și așteaptă cu entuziasm momentul în care va păși din nou în fața altarului.

„Nu comentez încă dacă avem alte relații, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea, dar tot cei mai buni prieteni rămânem, sunt 15 ani. Eu n-am regrete, în viață trebuie să faci ceea ce simți, fără regrete. Întrebarea ”ce-ar fi fost dacă” nu vreau să o trăiesc niciodată.  La mine ori e albă, ori e neagră și mi-e frică de regret. Prefer să fiu impulsivă. Dacă mi se face dor de el, vorbim la telefon și ne vedem aproape în fiecare zi. Am avut și o nuntă superbă. Nici eu nu credeam că va veni momentul acesta, dar e cea mai bună alegere pentru noi. S-ar putea să aveți surprize curând, sunt foarte fericită. Într-o căsnicie e important să fii cinstit și să alegi drumul bun.” a mai declarat Raluca Bădulescu la știrile Kanal D recent.

La ce facultate a intrat băiatul Ralucăi Bădulescu: ”Îl visez în continuare artist”

Fostul soț al Ralucăi Bădulescu este și el implicat într-o relație

Nu doar vedeta a trecut repede peste despărțire, ci și Florin, bărbatul alături de care aceasta a stat atât de mulți ani. Potrivit FanatikFlorin Stamin s-a cuplat cu o femeie, pe nume Irina Irimia, care vinde șosete, în mediul online. Cele mai ieftine pornesc de la 20 de lei, cele mai scumpe ajung până la 40 de lei. Cei doi au plecat deja într-o vacanță de vis în Ibiza, una dintre destinațiile preferate ale Ralucăi Bădulescu, de unde au postat și prima fotografie public, semn că își asumă relația și că nu o ascund de ochii lumii.

Raluca Bădulescu a debutat ca model, într-o prezentare semnată de Cătălin Botezatu: Am fost „mireasă” acum 15 ani

„Noi doi suntem cei mai buni prieteni din lume”

Chiar dacă mulți ar putea să-i pună la zid pentru deciziile pe care le-au luat în viața lor, cei doi se declară a fi mai fericiți ca niciodată. Mai mult, Raluca Bădulescu spune că se întâlnește aproape zilnic cu fostul ei soț, iar când i se face dor de acesta, îl sună imediat.

„Noi doi suntem cei mai buni prieteni din lume. Aceasta este o decizie, nu o veste tristă. Noi ne continuăm relația, pentru că suntem suflete pereche, suntem prieteni și vom rămâne mereu. El va rămâne mereu familia mea. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 13 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane, dar rămânem familie. Asta ca să nu se mire nimeni dacă ne vede mereu împreună. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin, este iubirea vieții mele.”, a declarat Raluca Bădulescu în cadrul știrilor Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel