Cine este misteriosul bărbat care ar fi cerut-o de soție pe Anamaria Prodan, în Emirate

Data actualizării: | Data publicării:

S-a mutat Anamaria Prodan în Dubai? Motivul pentru care va sta o „perioadă” în Emirate.

Anamaria Prodan a uimit întreaga lume în urma imaginilor pe care le-a afișat în mediul online. Este vorba despre o poză cu ea afișată pe Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

Vezi și: Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 76 de ani. Ce gest emoționant a făcut Anamaria Prodan, în memoria mamei sale: „Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor”

Este un fapt știut că doar cei care au foarte mulți bani pot beneficia de acest serviciu prin care, o poză dorită de plătitor, este afișată timp de câteva minute pe turnul de sticlă. Imaginea poate fi privită de zeci de mii de oameni, iar satisfacția aceluia care plătește este cu atât mai mare.

Inițial, s-a crezut despre Anamaria Prodan că și-ar fi plătit singură acest serviciu, primele date provenite de la WOWbiz indicând suma de 68.000 de euro, însă, această teorie a fost lăsată în urmă de noile informații care au apărut în presă.

Situația ar fi și controversată, deoarece Anamaria Prodan are mai multe birouri în Dubai, acolo unde se ocupă și de afaceri. Șederea ei în țara arabă nu este una scurtă, sugerând că a fost luată în considerare o eventuală mutare:

„Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view (n.r. priveliște) de vis. Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai.” a spus ea, pe InstaStory.

Vezi și: Anamaria Prodan, dovadă de „bogăție”, în Dubai. Au văzut-o zeci de mii de oameni pe Burj Khalifa

Mai departe, noi informații au relatat că Anamaria Prodan ar fi primit inelul de logodnă, că imaginea apărută cu ea pe Burj Khalifa a fost, de fapt, un moment special din partea unui bărbat prin care își pregătea „cererea”.

Așa s-a ajuns la numeroasele întrebări în legătură cu bărbatul miserios care i-ar fi făcut propunerea îndrăzneață Anamariei Prodan.

Potrivit Ego, ar fi vorba despre o personalitate influentă din Emirate, nefiind prezentate foarte multe informații despre identitatea acestuia, însă dacă zvonurile sunt adevărate, nu ar trebui să dureze foarte mult până la dezvăluirea acestuia în calitate de partener de viață al impresarei. Bineînțeles, dacă vedeta a acceptat propunerea bărbatului care a scos din buzunar 100.000 de euro pentru această ocazie, potrivit aceleiași surse precizate. De asemenea, el ar fi arab.

De asemenea, conform Click!, o sursă apropiată acestora a vorbit despre situația Anamariei Prodan, spunându-se că nu ar mai dori ca lumea să știe despre viața ei perosnală, lucru greu de crezut având în vedere activitatea „bogată” a impresarei din mediul online prin care își ține la curent fanii.

„Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între România și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie”, au dezvăluit surse din apropierea impresarei, pentru Click!

Vezi și: Anamaria Prodan ar fi fost cerută în căsătorie: „Trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste”. Bărbatul ar fi plătit mii de euro pentru a o surprinde

În cele din urmă, niciun zvon din cele prezentate nu au fost adresate de către impresară, astfel că ele rămân doar zvonuri, situația concretizându-se în momentul în care vedeta va afirma sau nega vorbele care circulă atât în presă, cât și în presupul său cerc de apropiați. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel