Anamaria Prodan ar fi fost cerută în căsătorie: „Trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste”. Bărbatul ar fi plătit mii de euro pentru a o surprinde

Data publicării:

Surse din apropierea impresarei spun că aceasta trăiește o nouă poveste de dragoste, fiind mai împlinită ca niciodată.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anamaria Prodan duce o viață plină de lux, pentru care impresara spune că a muncit extrem de mult până în prezent. Are mai multe locuințe în diversele colțuri ale lumii, însă, de departe, destinația favorită a impresarei rămâne tot Dubaiul, acolo unde aceasta călătorește extrem de des. Vedeta nu merge acolo doar să se relaxeze, ci și în scop de business, însă se pare că de-acum încolo ar mai avea un motiv în plus pentru care să călătorească aici. Potrivit anumitor surse din apropierea sa, vedeta și-ar fi găsit un nou partener de viață în Dubai, care nu ar fi pierdut deloc timpul și i-ar fi oferit acesteia și inelul de logodnă. Tot bărbatul misterios ar fi fost și cel care i-ar fi proiectat chipul Aneimariei Prodan pe Burj Khalifa, surpriză care costă câteva mii de euro. 

„Anamaria trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste a vieții. Călătorește între România și Dubai non-stop. Nu vrea să mai știe, însă, nimeni viața ei. A primit și inelul cu această ocazie”, au dezvăluit surse din apropierea impresarei, pentru Click!

VEZI și: Anamaria Prodan vrea ca Bebeto, băiatul său și al lui Laurențiu Reghecampf, să-l cunoască pe fiul antrenorului și al Corinei Caciuc: „Nu au nici o vină copiii, ei trebuie să rămână frați”

Anamaria Prodan s-a mutat o perioadă în Dubai

Așadar, chiar dacă avea succes din plin și în România, Anamaria Prodan se pare că este mai decisă ca niciodată să investească cât mai mult în Dubai și să se stabilească acolo o perioadă de timp. În acest sens, vedeta le-a dezvăluit și urmăritorilor săi cele mai proaspete informații din viața sa, dar i-a încurajat pe aceștia să o contacteze oricând își doresc să facă, la rândul lor, o investiție aici. Mai mult, impresara se arată a fi extrem de deschisă la businessuri cu cei care o urmăresc, arătându-se a fi disponibilă la orice oră din zi sau din noapte curiozităților de orice fel. 

„Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view (n.r. priveliște) de vis. Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai.

Am să vă las şi numărul meu de telefon, am să vă las absolut tot ce aveţi nevoie, pentru orice investiţie de orice fel, de oriunde, la orice oră din zi şi din noapte. Vă iubesc!”, a anunțat Anamaria Prodan, pe InstaStory.

Citește și: Anamaria Prodan, educație strictă pentru Bebeto. Regula de aur pentru fiul ei când iese cu o fată în oraș

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit”

Chiar dacă a trăit o perioadă destul de tumultoasă, despărțirea de Laurențiu Reghecampf fiind cel mai bun exemplu în acest sens, Anamaria Prodan spunea recent că trăiește una dintre cele mai bune perioade din viața sa, întrucât a reușit să-și regăsească complet propria persoană. Mai mult, vedeta este sigură de faptul că până acum nu a avut aceeași perspectivă asupra vieții din cauza oamenilor nepotriviți care erau lângă ea. 

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când vede că situația devine mult prea neagră, iar tu ești un om bun, face el ceva… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a declarat Anamaria Prodan pentru libertateapentrufemei.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel