Cine este femeia care l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune: „A sunat telefonul și mi-a spus...”

Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, captură video Instagram
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu, captură video Instagram

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre începutul carierei sale din televiziune. 

Cătălin Scărlătescu este astăzi unul dintre cele mai sonore nume din bucătăria românească. Celebrul chef bucătar a făcut senzație atât în arta gastronomică, cât și în televiziune, acolo unde este juratul unui show extrem de urmărit de întreaga țară. Dacă acum, face o echipă minunată alături de Florin Dumitrescu și de Sorin Bontea, puțini știu însă cum a intrat Cătălin Scărlătescu în televiziune, dar mai ales cine este persoana care l-a încurajat în acest sens și a avut mare încredere în potențialul său. 

„Aici doar Mona Segall poate să spună. M-a sunat cineva, atunci lucram ca bucătar-șef asistent, al doilea din ierarhie. Adică sub mine, la momentul respectiv, erau 45.

Era ușor (n.r. să îi „dirijeze”), cu asta mă ocup. E foarte simplu, ca o echipă, tu tai carne, tu tai ceapă. Lucram acolo și a sunat telefonul. Și mi-a spus: «Bună ziua, suntem de la Pro TV, am dori să facem o filmare pentru ceva».”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu, potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Cum îl cheamă, de fapt, pe Cătălin Scărlătescu. Foarte puțină lume știe

Mona Segall a fost cea care a văzut potențial în cei trei chefi

Chiar dacă recunoaște faptul că nu era cel mai priceput la cuvinte pe vremuri, Mona Segall, una dintre cele mai celebre producătoare de televiziune, care este în spatele show-urilor Chefi la Cuțite sau America Express, a văzut potențialul din spatele acestor cuvinte. 

A venit Claudiu Oprea și a făcut filmarea. (…) Eu, între timp, avusesem o intervenție foarte frumoasă cu Diana Dumitrescu pe Acasă, am făcut o rețetă cu ea și am ajuns în platou și, la un moment dat, prezentatoarea a zis: «Băi, dar cât vorbește, opriți-l». Le-o fi plăcut de mine, acolo.
Avusesem o intervenție la Paprika unde făcusem câteva rețete, eram rigid, drept. Lucram cu niște unguri și doar unul vorbea puțin românește. (…) Ne pusesem să citim de pe hârtie ceva despre noi. A fost circ și panaramă. Am scos 7 cuvinte, Bontea 6 și Dumitrescu 3.
 

Intro-urile erau pe prompter. Noi nu suntem actori. Și tot se chinuia echipa. Și, la un moment dat, Mona a spus «Nu vă mai chinuiți, ia dați-le o farfurie!». Și ne-au adus trei farfurii și când am început să le jurizăm…”, a spus Cătălin Scărlătescu, la podcastul „La Fileu” moderat de Speak, potrivit sursei citate.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Scărlătescu, rețetă inedită de murături: „Așa le punea bunica mea. Ăsta e secretul”

Cât de greu i-a fost la începutul carierei

Succesul nu vine niciodată ușor, iar acest lucru poate fi confirmat oricând de către Cătălin Scărlătescu, care a trebuit să se confrunte cu foarte multe situații grele, pentru a ajunge în punctul în care este astăzi. 

„Grele, foarte grele, pentru că a trebuit să mă tăi, să mă ard, să mă frig, a trebuit să muncesc mult. Prima mea întâlnire cu restaurantul a fost undeva prin anul 1987, nu lucrăm chiar ca ospătar. Căram bagaje la Flamingo, în Eforie Sud, şi mi se spunea „Da“. Eram poreclit aşa pentru că de fiecare dată când venea cineva să-mi spună să fac ceva, eu nu refuzam. Îmi amintesc că o dată au făcut o glumă şi m-au pus să car un televizor color, extrem de mare, dintr-o cameră în altă. Nu a venit nimeni să mă ajute, aşa că ingeniosul de Scărlătescu a făcut un cărucior din ăla cu rulmenţi, am pus televizorul pe el şi l-am cărat de colo-colo.”, declara în urmă cu ceva timp Cătălin Scărlătescu, potrivit adevărul

 Citește și: Cătălin Scărlătescu nu le plătește salarii angajaților. Cum îi recompensează pentru munca depusă: „Nu le dau bani”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel