Cinci produse alimentare pe care trebuie să le ai în casă dacă vrei să slăbești

Data publicării:
Sursa foto: pexels.com
Descriere foto: Sursa foto: pexels.com

Cinci produse alimentare te ajută să slăbești. Care sunt acestea și de ce e bine să le ai în casă. 

Dacă ai cinci produse alimentare sănătoase în bucătărie, cu siguranță știi deja multe despre pierderea sănătoasă în greutate. Încercarea de a respecta o dietă poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă te concentrezi pe alimentele pe care nu le poți mânca sau pe alimentele pe care ar trebui să le eviți.

Fiecare strategie de pierdere în greutate poate avea diferite reguli, însă nutriționiștii recomandă să te concentrezi pe alimentele care  sunt permise.

Spre exemplu, în loc să te gândești că nu ai voie să consumi chipsuri, gândește-te la rețete sănătoase cu pește gras, care îți vor aduce proteine ​​și acizi grași.

Când vine vorba despre alegerea celor mai bune alimente care te vor ajuta să-ți atingi obiectivele de pierdere în greutate, asigură-te că ai doar alimente sănătoase.

Spre exemplu, aprovizionează-te cu cinci produse alimentare, dacă vrei să slăbești sănătos.

1. Afine. Unul dintre cele mai bune alimente sunt afinele, care pot fi consumate atât proaspete, cât și uscate. Sunt plină de antioxidanți, care sunt necesari nu numai pentru pierderea în greutate, ci și pentru o sănătate bună.

Afinele sunt extrem de sănătoase, sățioase și versatile. Sunt sărace în calorii și bogate în fibre, de aceea, după ce mănânci afine, te simți sătul. Adaugă afine în iaurt sau folosește-le pentru a prepara diferite deserturi.

2. Nuci. Al doilea produs sunt nucile, care ajută creierul să funcționeze mai bine, datorită combinației de proteine, fibre și grăsimi sănătoase. Senzația de sațietate după ce ai consumat nuci, te ajută să scapi  de mâncatul în exces.  

În plus, nucile au o concentrație foarte mare de acizi grași omega-3, care ajută la pierderea în greutate fără probleme și, de asemenea, îmbunătățesc funcția inimii.

3. Fulgi de ovăz. Consumă la micul dejun, fulgi de ovăz, care aduc doar beneficii. Fulgii de ovăz sunt sănătoși, delicioși, conțin fibre și se pregătesc foarte ușor. 

Printre cele cinci produse alimentare sănătoase se regăsește și peștele. 

4. Pește gras. Orice pește gras este bun pentru sănătate și util celor care sunt la dietă. Peștele gras, cum ar fi somonul și macroul, este bogat în acizi grași omega-3, care te ajută să te simți sătul mai mult timp. De asemenea, o dietă bogată în acizi grași promovează pierderea în greutate într-un mod discret.  Ar trebui să mănânci pește gras, de cel puțin două ori pe săptămână, dacă vrei să slăbești.

Și legumele se regăsesc pe lista celor cinci produse alimentare sănătoase care te ajută să slăbești. 

Citește continuarea pe dcmedical.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel