Cezar Ouatu, motivul pentru care îi este frică de singurătate: "Sunt persoane care suferă…” Ce planuri are artistul

Data publicării:
Sursa foto: Cezar Ouatu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Cezar Ouatu, Facebook

Cezar Ouatu a dezvăluit motivul pentru care îi este frică de singurătate.

Cezar Ouatu se numără printre cei mai îndrăgiți artiști. Cântărețul muncește foarte mult, motiv pentru care și-ar fi dorit o vacanță, însă de Paște a avut foarte multă treabă.

Cezar Ouatu: „Eu sunt cu atât mai mult legat de această țară”

''La mine Paștele a fost o îmbinare între zona profesională, am avut patimile după Ioan, o lucrare extrem de importantă, două zile la rând. După care, aș fi vrut să fugă într-o vacanță, dar nu s-a putut pentru că eu am și alte proiecte, cu familia, acasă, simplu, fără prea multe ouă, chiar dacă sunt un ”Ouat”.

Nu mi-am permis să pot prelungi pentru că deja am început să lucrăm intens. M-am pus la masă să scriu scenariul și regia finalei iUmor, cu proiectul meu muzical, vocal de comedie. Este primul proiect și prima trupă de stand-up comedy muzicală. Am început repetițiile, filmare, deci proiect, după proiect.

Sper vara asta cumva să mă retrag într-o vacanță, nu o zic cu nostalgie, dar o dată îmi voi reîncărca și bateriile, doar că n-am avut și nu am timp. N-am. Nu știu de ce îmi surâde Grecia. E adevărat că mie îmi place foarte mult soarele și m-aș vedea vreo 10 zile “neufragiat”, pe o insulă undeva, îndepărtată.

Bineînțeles, și de Italia îmi este foarte dor, de țara mea adoptivă. Și cred că oricui îi place Italia. Eu sunt cu atât mai mult legat de această țară pentru că acolo am terminat și studiile superioare și așa mai departe.'', a declarat Cezar Ouatu, în exclusivitate la Antena Stars.

De ce se teme artistul de singurătate

Cezar Ouatu a recunoscut că se teme de singurătate, deoarece îi place să fie înconjurat de oameni. Cu toate astea, asrtistul susține că nu îi lipsește nimic și este împlinit din toate punctele de vedere. 

''Îți dai seama, depinde ce îmi oferă natura, să zic așa. Nu vă pot da așa multe… cu persoana iubită, fără nume și prenume. Să știi că sunt genul de persoană care se simte foarte bine și singur. Știi că sunt persoane care suferă de chestia asta și trebuie să fie tot timpul alături de cineva că suferă de singurătate.

E adevărat, nu la nesfârșit. Mie tot timpul îmi place să fiu înconjurat de oameni și bineînțeles, de persoana cu care rezonez, dar cred că artiștii, în general, au treaba asta, fie că te retragi într-un studio să creezi. Am de toate. Mulțumesc lui Dumnezeu sunt pregătit pentru ce e mai bun să urmeze.

Ce-ai enumerat tu (n.r. casă, mașină), sunt la zi cu astea și mulțumesc lui Dumnezeu. Cred că Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și în traistă. Trebuie să și faci chestii ca să poți ajunge la un nivel și cred că gradul meu de maturitate și înțelepciune spirituală, sentimentală mă face să cred că sunt pregătit de mai mult.'', a mai mărturisit Cezar Ouatu, în exclusivitate la Antena Stars.

Citește și: Cezar Ouatu, atac dur la Angela Gheorghiu. Ce spune artistul despre fosta iubită: „Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei”

Anamaria Prodan, motivul pentru care i-a făcut de două ori parastas mamei sale anul acesta: „Am decis să facem o mică schimbare”

Femeia la care Cătălin Botezatu nu a țipat niciodată, la prezentările de modă: „Nici măcar o dată nu a ridicat puțin glasul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel