Cezar Ouatu, atac dur la Angela Gheorghiu. Ce spune artistul despre fosta iubită: „Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei”

Data publicării:
Sursa foto: Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Cezar Ouatu și Angela Gheorghiu, instagram/ colaj foto

Cezar Ouatu și soprana Angela Gheorghiu sunt la cuțite. Cei doi au format un cuplu timp de un an.

Angela Gheorghiu a declarat recent că nu datorează nimic statului român și l-a numit „trădător de țară” pe dirijorul Cristian Măcelaru, deoarece a ales să cânte Rapsodia română a lui George Enescu în fața Turnului Eiffel.

Ulterior, Cezar Ouatu a avut și o primă reacție vizavi de afirmațiile fostei sale partenere. 

Cezar Ouatu: „Nu trebuie să uiți de unde ai plecat”

‘’Probabil dumneai a zis asta pentru că, paradoxal, un artist de talia ei a cântat peste tot, mai puțin la noi în țară. Dar se întâmplă ca artiști mari de afară să nu aibă acces la ei în țară. Suntem diferiți ca și concepție. Probabil dezamăgirea ei cumva e justificată în viziunea sa.

Eu îmi doresc și pentru ceilalți artiști, mici, mari, pe care-i și promovez, și le recomand tuturor să nu se raporteze doar la scenele din România. În momentul în care ai reușit să pătrunzi afară, e ca o balanță a valorii. La noi din punct de vedere muzical e cu dus și întors. Dar nu trebuie să uiți de unde ai plecat. Chiar dacă nu ai cântat aici, ai o datorie morală și prin simplu fapt că te-ai născut aici’’, a declarat tenorul, pentru Impact.ro.

Cezar Ouatu, atac dur la Angela Gheorghiu: „Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei”

‘’Nu… Să spună Angela Gheorghiu dacă m-a ajutat cu ceva. Nu mi-am dorit să fiu prietenul, amicul ei. Ăsta devenise numele meu. Îmi respect prea mult tatăl și mă cheamă Cezar Ouatu, nu amicul dumneai. Mi-am permis să-mi păstrez și să-mi duc numele de familie mai departe. Nu mă aflu printre cei pe care i-a ajutat și promovat. Noi am avut doar două-trei colaborări împreună. Dar e un om extraordinar care a ajutat foarte mulți dirijori, cântăreți, care au cântat cu domnia sa și vorbim de scene mari de afară. Dar când ajuți, nu-i obligatoriu să și primești ceva.

Poate de aici și supărarea ei. Îmi pare rău că noi ar trebui ca români să ne respectăm mai mult artiștii care contează. Uităm foarte repede, ne raportăm la artiști cu câteva milioane de vizualizări. Multe legende au murit extrem de sărace. De ce oare? La noi îți aruncă o stea din aia de la președinție, cu care mori de foame. Ca artiștii mari să fie mândri, ar trebui să fie mai protejați. Zona asta e uitată. Dar la ce circulă la noi prin țară la nivel muzical… Dacă nu asculți Dani Mocanu, nu ești în râdul lumii’’, a mai precizat tenorul, pentru sursa citată anterior.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel