Femeia la care Cătălin Botezatu nu a țipat niciodată, la prezentările de modă: „Nici măcar o dată nu a ridicat puțin glasul”

Data publicării:

Cătălin Botezatu are o relație extrem de apropiată cu unul dintre modelele care au defilat pentru el, de-a lungul timpului. 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai renumiți designeri de modă din România, dar chiar și de peste hotare, numele său ajungând să fie cunoscut și de cele mai importante celebrități de la Hollywood. Tocmai din acest motiv, nu este o noutate pentru nimeni faptul că acesta obișnuiește să fie destul de exigent cu modelele sale, astfel încât prezentările de modă să iasă perfecte până la ultimul detaliu. Acest lucru a reieșit chiar și din reality show-urilor în care celebru designer a fost implicat până acum, când fetele care îl reprezentau pe el trebuiau să fie impecabile, din toate punctele de vedere.

Se pare totuși însă că există o femeie care i-a câștigat complet simpatia designerului și la care acesta nu a țipat niciodată. Este vorba despre Tania Budi, care, chiar dacă nu are o carieră în modelling, a acceptat să defileze de multe ori în prezentările acestuia. 

„Toată lumea confundă un lucru. Eu nu am fost model niciodată. Am mai defilat pentru Cătălin când avea niște evenimente speciale, cu modele care erau persoane cunoscute. Dar azi admiram fetele, admirat evenimentul în sine că de câte ori își bagă Cătălin codița la un eveniment, la un art artistic, pentru că și moda este un art artistic, iar ce a făcut el în seara asta este un eveniment superb. M-am bucurat foarte tare”, a declarat Tania Budi, potrivit ego.

Te-ar putea interesa și: Tania Budi a descoperit elixirul tinereții. Ce face la începutul fiecărui anotimp, pentru a combate semnele înaintării în vârstă: „Este exact genul de procedură care mi se potrivește”

„Niciodată nu a ridicat puțin glasul”

Este știut faptul că Tania Budi a fost considerată mereu a fi una dintre cele mai râvnite femei din România, motiv pentru care vedeta a fost și slăbiciunea lui Cătălin Botezatu. Pe cei doi îi leagă zeci de ani de prietenie, astfel încât designerul nu și-a permis niciodată să ridice vocea la ea, mărturisește aceasta.

„De multe ori m-am gândit pentru că îl știu bine pe Cătălin de atâția ani și știu foarte bine care este comportamentul lui în spatele scenei când are de regizat ceva. Nu e ușor. Își iese din fire. Aici ne asemănăm foarte tare pentru că și eu în business-ul meu, în culise cum ar veni, cu angajații sunt foarte colerică pentru că sunt foarte pretențioasă. Iar el este un om pretențios. Într-adevăr cu mine, de când ne știm, de 30 de ani sau câți sunt, niciodată nu a ridicat puțin glasul să-mi zică: „Tania” sau ceva. Nici măcar o dată. Nici în particular, nici în backstage. Niciodată. Pentru mine este gentleman-ul perfect”, a mai completat vedeta.

VEZI ȘI: Imagine rară cu Tania Budi, de la începutul carierei: „Am construit multe”. Cum arăta actrița în urmă cu aproximativ 30 de ani

Tania Budi, un model extrem de silitor

Cu toate acestea, Tania Budi spune că nici nu-i dă prea multe motive lui Botezatu să o certe, întrucât este un model exemplu, care nu se abate de la regulile impuse de designer, spre deosebire de colegele sale. 

„Ne și știm, plus că eu sunt și genul acela, dacă am o treabă de făcut pe muncă, sunt foarte serioasă, tot ce mi se spune aia fac și nu prea avea de ce să-mi atragă atenția cu ceva. Dar erau fete care nu prea ascultau, plecau într-o parte, el le spunea să se ducă în partea cealaltă și normal că se enerva. E normal să-ți pierzi cumpătul”, a mai povestit Tania Budi, pentru sursa citată.

VEZI și: Tania Budi, traumatizată de tatăl ei, în copilărie: ”Era foarte violent verbal. Nu primeam pe nimeni în casă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel