Celia a slăbit 5 kilograme în doar 10 zile. Ce dietă urmează vedeta: ”La sală nu am fost și cred că nu merg”

Data publicării:

Celia a dezvăluit care este dieta cu ajutorul căreia a reușit să slăbeacă, după a doua naștere.

Celia s-a confruntat cu câteva probleme de greutate, după cea de-a doua naștere, când a acumulat aproximativ 20 de kilograme în plus. Chiar după prima lună de când a adus pe lume fetița, artista a reușit să scape deja de 11 kilograme, printr-o dietă restrictivă. Chiar dacă a reușit să obțină niște rezultate destul de vizibile, cântăreața nu vrea să se oprească aici și continuă dieta până când ajunge la greutatea ideală, cea pe care o avea înainte să rămână însărcinată. Aceasta mărturisește faptul că doar alimentația este cheia succesului său, întrucât nu a avut deloc timp să ajungă la sală în această perioadă.

„Am slăbit 5 kg în 10 zile cu aceste produse, pliculețe cu supe creme sau omletă. Ai voie 6 pe zi. Ele sunt 6 mese calde.  Produsele respective sunt din Suedia. Eu îmi doresc să mai slăbesc 8 kg. Pe timpul sarcinii am luat în greutate în jur de 23 de kg.

Primele 11 kg le-am slăbit în prima lună de zile prin alăptare. Îm 6 luni am slăbit destul de mult, circa 15 kg. La sală nu am fost și cred că nu merg mai repede de luna septembrie. ne pregătim de botez, dar încă nu știu ce rochie voi îmbrăca. Nașii fetiței sunt buni prieteni de-ai noștri”, a declarat Celia, potrivit Fanatik.

Celia, o mamă relaxată. Cum s-a schimbat viața artistei după venirea pe lume a fetiței sale: "M-am așteptat la mult mai rău decât acum”

 

 

„Am visat la o familie cu un băiețel și o fetiță”

Artista este mai fericită ca niciodată de când familia sa a devenit mai numeroasă. Chiar dacă la un moment dat își pierduse speranța că va avea și o fetiță, momentul mult așteptat s-a ivit, în cele din urmă. Mai mult, aceasta este cu atât mai fericită cu cât fiul el, care este cu șapte ani mai mare decât sora lui, nu este deloc gelos pe micuța care a acaparat întreaga familie.

„Mi-am dorit de mică să am așa o familie, cu doi copilași. Am visat la o familie cu un băiețel și o fetiță, iar dorința mea a fost îndeplinită. Într-o perioadă îmi pierdusem speranțele că o să mai vină și fetița, dar uite că Dumnezeu m-a binecuvântat.”

Băiețelul meu nu e gelos. Este fericit. El și-a dorit-o foarte mult pe surioara lui. Este o diferență de 7 ani între ei, dar nu contează diferența. Și dacă era o diferență de patru sau de cinci ani era același lucru”, a spus Celia potrivit sursei citate.

Celia, probleme cu inima după ce a născut. Artista s-a confesat fanilor: "Am fost descoperită cu..."

 

 

Care este secretul căsniciei dintre Celia și partenerul său

Celia și partenerul ei de viață s-au întâlnit în urmă cu 10 ani. În acest sens, vedeta le dă un sfat prețios celor care sunt în căutarea unei ”rețete”, cu ajutorul căreia să mențină relația perfectă pentru cât mai mult timp.

”Anul acesta am împlinit 10 ani de relație și 9 de la căsătorie. La anul facem 10 ani de când ne-am oficializat relația. Secretul? Cred că este acela să fii înțelegător unul față de celălalt. Sentimentul de iubire pură și curată, dacă există între doi oameni, nu cred că trece. Unde este iubire, relația rezistă.

Oamenii care se rănesc foarte mult nu se mai iubesc. Pentru că eu cred că nu poți să rănești un om, pe care îl iubești foarte mult. Pe de altă parte, iubirea înseamnă iertare.”, a completat solista.

Celia, la un pas de DIVORȚ: Am trecut printr-o perioadă negativă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel