Celia, o mamă relaxată. Cum s-a schimbat viața artistei după venirea pe lume a fetiței sale: "M-am așteptat la mult mai rău decât acum”

Data actualizării: | Data publicării:
Celia, Foto Instagram
Descriere foto: Celia, Foto Instagram

Celia a adus pe lume o fetiță, în urmă cu 6 luni. Artista avea programată nașterea prin cezariană pe 20 februarie, însă micuța Sara Maria s-a grăbit un pic, astfel că a venit pe lume pe 16 februarie.

Vedeta este acum mamă pentru a doua oară și spune că lucrurile stau mult mai bine decât la primul bebeluș.

"M-am așteptat la mult mai rău decât acum. Mai ales ca prima perioada cu primul copil mi s a părut extrem de dificila. Pentru mine a fost o mică depresie. Ma asteptam sa fie foarte greu, dat este o perioada extrem de frumoasa acum. Ma bucur ca Angelo este mare și nu este gelos, știe ca ii iubesc la fel pe amândoi. E o binecuvântare, chiar trăiesc niște momente unice și rare.", a declarat Celia în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV. 

Artista spune că nu are de gând să mai rămână însărcinată în viitorul apropiat, mai ales că organismul ei va avea nevoie de o perioadă de recuperare. 

"Mă sperie gândul de a fi din nou însărcinată. (...) Nu aș vrea încă un copil acum, adică dacă se întamplă după doi ani, când ma refac si eu, se reface uterul, probleme de sănătate, poate că da. Nu stiu exact ce sa zic, Dumnezeu știe mai bine. (...)", a mai spus Celia.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celia (@celia.the.artist)

 

Celia, probleme cu inima după ce a născut


Recent, Celia le-a mărturisit fanilor că a rămas cu probleme serioase de sănătate după ce a născut. Mai exact, artista a fost diagnosticată cu extrasistole ventriculare crescute.

"Ce voiam să vă spun este că, v-am mai zis, în sarcină am avut câteva probleme cu inima. Am fost descoperita cu extrasistole ventriculare, am ajuns la 9000 de extrasistole ventriculare în trimestrul trei. (...) Ceva probleme la inimă am și mă bucur că am descoperit o clinică bună care să ma ajute. Vă recomand să nu negljati problemele de sănătate de la inimă și să țineți totul sub control.", a dezvăluit Celia pe pagina ei personală de Instagram.

Celia, mesaj sfâșietor pentru tatăl ei


Celia este o femeie extrem de împlinită, fiind mamă a doi copii. Chiar dacă artista are o familie minunată, mândrindu-se și cu o căsnicie de aproximativ 10 ani, există însă niște lucruri care, uneori, o pun pe gânduri pe cântăreață și o fac să se întristeze. Este vorba despre moartea tatălui ei, pe care l-a iubit atât de mult, dar care, din păcate, nu a apucat să își vadă nepoții. Celia a postat, în acest sens, un mesaj pe rețelele de socializare, în care spune că părintele ei ar fi fost foarte mândru dacă ar fi apucat să îi cunoască copiii.

"Să dai viață unui suflet, apoi să-i oferi posibilitatea de a crește armonios înconjurat de iubire, e cel mai minunat lucru pe care îl putem face în viață... Părinții noștri trăiesc veșnic prin noi și prin nepoți ...Tăticul meu, deși a trecut peste un deceniu de când ai plecat îmi amintesc cât ne iubeai pe noi și pe Ioana. N-ai apucat însă să îi cunoști și pe copilașii mei, ce mândru ai fi fost!", a fost mesajul scris de Celia pe Instagram.

Cum și-l amintește Celia pe tatăl ei


Celia a continuat postarea, printr-o altă serie de cuvinte frumoase, scrise în memoria tatălui ei. Aceasta își exprimă cele mai profunde sentimente, scoțând în evidență caracterul și sufletul bun, pe care l-a avut părintele său, ce a fost iubit de extrem de multe persoane.

"Alături de îngeri sufletul tău să se înalțe!!! Chiar cred că rugăciunea copiilor poate salva sufletul părintelui în orice moment, nu e cazul tatălui meu, el a făcut multe alte fapte frumoase, ne-a oferit atât de multă iubire, și nu doar nouă. Un suflet vesel, plin de iubire, a împărțit tuturor zâmbete și bunătate de-a lungul vieții, însă și dacă nu ar fi făcut alte fapte minunate și pline de căldură, cred cu tărie că lacrimile care-mi curg atunci când mă rog pentru sufletul lui ar fi fost de ajuns să bucure îngerii și să-i curețe sufletul! Doamne ai grijă de sufletul lui! Te voi iubi mereu, tăticul meu bun! Ieri ar fi fost ziua ta, să te bucuri alături de îngeri ! Te vom iubi mereu!", a continuat aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel