Celia, la un pas de DIVORȚ: Am trecut printr-o perioadă negativă

Data publicării:
Sursa foto: Celia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Celia, Instagram

Celia a vorbit despre o întâmplare foarte grea din viața ei.

Celia a trecut prin momente de cumpănă acum câțiva ani, când era aproape în pragul de divorț cu soțul ei. Acest lucru s-a întâmplat chiar după ce artista l-a născut pe cel mic. Oboseala și-a pus cuvântul atunci, iar doar rugăciunea i-a ajutat pe cei doi să depășească acea situație dificilă, spune ea.

"După cum am spus, acum câțiva ani am trecut printr-o perioadă în care starea mea a fost activată mai mult pe negativ decât pe pozitiv. Mă încărcam cu partea goală a paharului și nu mai prea vedeam partea plină. Corpul meu a fost suprasolicitat, Angelo a fost un bebeluș atipic, care dormea exagerat de greu și puțin.

Au fost vreo doi ani de oboseală acumulată, doi ani în care nu am reușit deloc să am 4-5 ore legate de somn pe noapte. Lui Angelo i-am dat lapte și de câte trei ori pe noapte, până la 2 ani și jumătate, pentru că, dacă nu îi dădeam, se trezea de tot și nu mai reușeam să îl culc cu orele. Chiar și azi îmi spune că urăște somnul, că nu înțelege de ce a fost inventat somnul. Când aude: „Hai, că e ora de culcare!, își pune mâna în cap.", a spus Celia, potrivit Viva.

Cum și-au salvat cei doi relația

Celia spune că, treptat, a început să vadă tot ce partenerul ei îi oferea, chiar dacă în acele clipe se simțea neiubită și neapreciată.

"Tot rugăciunea ne-a salvat și atunci, a fost o mare cumpănă în relația noastră. Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ghidat și am avut puterea să pun familia pe primul loc, chiar și atunci când nu mai aveam siguranța că sunt iubită, apreciată și când am decis să las armele jos și să îl înconjor cu iubire, să caut tot ce era pozitiv, bun în relația noastră.", a mai spus ea.

"Schimbarea a început cu mine"

"Aveam enorm de multe motive cu care să mă încarc pozitiv zi de zi… Schimbarea a început cu mine, și apoi s-a schimbat și soțul. Am realizat că răceala lui era oglinda mea. Primeam ceea ce ofeream, am început să las supărările și să mă autocontrolez, să las eu de la mine, să nu mai accept nemulțumirea, să ofer iubire și să am răbdare ca lucrurile sa revină la normal. Cu Dumnezeu și cu iubire, toate se așază… Unde e cu adevărat iubire, nu se sfârșește! Iar noi chiar ne-am luat din iubire! A durat ceva timp să ne revenim la normal. După, am realizat și noi că am fost la un pas să ne pierdem și cât de trist ar fi fost să se ajungă la asta. Da, lui Dumnezeu I-am cerut îndrumare în acea perioadă și toate s-au rezolvat! ", a mai dezvăluit ea.

Ce a învățat artista din această experiență

Celia a învățat faptul că de acum trebuie să privească doar partea plină a paharului, pentru că ea există în orice lucru și gest mic.

"Am învățat să caut să mă bucur de tot ceea ce am, înainte să mă întristez de tot ceea ce îmi lipsește. Dacă ceva m-a deranjat la soțul meu, seara, înainte să mă pun la somn, mă gândeam la tot ce mi-a adus el bun în viață și doar pe aia încercam să pun accentul, cu asta să mă încarc, să îmi amintesc momentele bune și să zâmbesc. Cât timp am motive să zâmbesc, înseamnă că nu am voie să mă culc supărată! Aceasta mi-este lecția învățată!", a continuat Celia.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel