Celebră artistă, dramă de nedescris. A fost la un pas de moarte: „N-am fost niciodată o fericită… Doctorul mi-a zis: o să muriți pe marginea șanțului!”

Data actualizării: | Data publicării:

O celebră artistă de muzică populară a scapat ca prin minune din ghearele morții. 

Ștefania Rareș, o îndrăgită artistă de muzică populară a trecut prin momente de coșmar. Cântăreața a vorbit despre dramele care i-au marcat viața, dar peste care a trecut cu ajutorul lui Dumnezeu. Artista a fost dată afară din casă de două ori, i-a murit soțul și a făcut infarct și a fost nevoită să suporte o operație complicată pentru a fi salvată.

 „N-am fost niciodată o fericită… Doctorul mi-a zis: o să muriți pe marginea șanțului!”

„Toate au fost rânduite de Dumnezeu și, sigur, am avut momente de disperare. Nici acum nu sunt o fericită, n-am fost niciodată o fericită… doar atunci când m-am căsătorit și când a venit primul copil. M-am chinuit mult să aduc doi copii pe lume. Am avut noroc de doctori, care m-au îngrijit, cu drumurile mele… Soțul meu mai și râdea: Cum să avem noi un copil când Ștefania e prin corespondență mereu? Așa, știți ce am vrut să spun, da? Așa… (n.r.: râde) Pe urmă, după ce am zis că m-am liniștit și sunt fericită, au venit necazurile pe la vreo 45 de ani. Soțul meu a devenit bolnav. S-a și prăpădit după vreo cinci ani.

L-am îngrijit mai mult decât m-aș fi îngrijit pe mine. După aceea, m-au dat afară din casă. Mi-au demolat o casă, mi-au dat alta la mâna a doua. M-au scos afară și de acolo, deși n-aveau dreptul la casa aia și m-am judecat vreo 25 de ani. (n.r.: se referă la o casă naționalizată) Pe urmă, am făcut infarct la spectacolul din Callatis.

M-a luat salvarea, am venit la București. Profesorul care m-a consultat mi-a zis că trebuie să mă opereze. Am făcut o criză de nebunie. Dumnealui s-a uitat la mine și a zis: `Doamnă, dacă nu vă operați, o să muriți pe marginea șanțului`. Atunci, am plâns o lună, mi-au dat termen, mi-au făcut tot felul de investigații. Am zis că dacă asta a hotărât Dumnezeu, asta e. M-am operat și sunt 20 de ani de când m-am operat. Am respectat întotdeauna ce mi-a zis doctorul.”, a declarat Ștefania Rareș pentru fanatik.ro

A vrut să se facă doctor: „Mama mea a fost foarte bolnavă și s-a chinuit patru ani”

Artista a recunoscut că și-a dorit foarte mult să devină medic, mai ales că mama sa a fost foarte bolnavă și s-a chinuit foarte mult timp. 

„Am vrut să mă fac medic și am picat cu succes la Medicină. Am vrut Interne, pentru că mama mea a fost foarte bolnavă și s-a chinuit patru ani. Atunci, eu făceam niște cursuri la Crucea Roșie, de copil așa, mergeam pe câmp să ajutăm oameni. Nu singură, cu două-trei fete, aveam grupușoarele noastre. De suferința mamei mele am vrut să fac medicina, de dragul mamei mele. N-am fost în stare să învăț toate formulele la chimie, am stat prost cu anatomia… Probabil că ăsta a fost gândul lui Dumnezeu.”, a mai spus artista pentru sursa citată mai sus. 

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Dorian Popa a spus că nu ar vrea să rămâna cu ea pe o insulă pustie: „Vrea să rămână el alfa”

Dragoș Bucur, despre viața cu diabet: „Eu sunt dependent, nu doar de insulină, ci și de tehnologie, de vreo 5-10 ani”

Mihai Mitoșeru regretă că a divorțat. Care a fost motivul despărțirii de fosta soție: „Nu am știut cum să gestionez situația"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel