Mihai Mitoșeru regretă că a divorțat. Care a fost motivul despărțirii de fosta soție: „Nu am știut cum să gestionez situația"

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Prestige Orchestra
Descriere foto: Captură video Youtube/ Prestige Orchestra

Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de fosta soție. 

Mihai Mitoșeru și Noemi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a încheiat oficial acum doi ani de zile. Cu toate acestea, prezentatorul de la Kanal D pare că nu a trecut încă peste această despărțire și regretă faptul că nu a încercat să facă anumite lucruri care să le salveze relația celor doi. Prezentatorul TV a fost invitat în emisiunea “Bărbați vs Femei”, prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, unde a vorbit despre viața sa.

Mihai Mitoșeru, adevărul despre divorțul de fosta soție

Mihai Mitoșeru a recunoscut că a încercat să-și refacă viața, însă nu i-a plăcut faptul că fata respectivă a grăbit lucrurile dintre ei. Cu toate astea, prezentatorul TV a mărturisit că este deschis să cunoască pe cineva alături de care speră să-și petreacă tot restul vieții. 

"Am divorțat acum 3 ani. Am avut două relații, una de 10 ani, una de 14, cred că am fost destul de ok în viața asta și destul de serios. Nu mă întreba de ce am divorțat, că nici eu nu știu, acum îmi pare rău. Ne plafonasem, nu am știut cum să gestionez situația. După 14 ani de zile ne certam foarte rău, vorbeam urât.

Poate ar fi trebuit să fac și eu ceva, dar în loc să fiu eu mai ok și mai matur, îi răspundeam mai rău decât o făcea ea și nu am știut să salvez situația. Mi s-a părut că cel mai bine e să plec din acea relație. Acum, după trei ani de zile nu mai gândesc așa. Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva. E tardiv, oricum. În ăștia trei ani, nici nu pot să spun că am găsit pe cineva cu care aș fi vrut să rămân. Acum m-am și maturizat, văd altfel pe toată lumea, văd altfel oamenii, încep să am alte pretenții. Practic, nu vreau mult, eu sunt un om normal, vreau niște chestii normale, dar normalitatea în ziua de azi e ceva senzațional. Poate m-am și obișnuit să fiu singur, ceea ce e foarte rău, poate nici nu am găsit fata cu care aș vrea să rămân, habar nu am. Dar, sunt deschis.", a declarat Mihai Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru, sprijini necondiționat din partea mamei sale

"Doar pe mama o mai am. Mama ar vrea să fiu cu cineva, să fac copii cât mai mulți. Nu am simțit presiune niciodată. Ea a fost genul de mamă, care m-a ajutat, care a făcut absolut orice pentru mine. M-a crescut și singură, că la un moment dat au divorțat ai mei. A fost și mamă și tată. Ea mi-a dat niște sfaturi, dar niciodată nu mi-a spus că ar trebui să fac asta că vrea ea sau ar trebui să fiu cu persoana asta că zice ea. Din contră, ea s-a înțeles foarte bine cu persoanele cu care eu am avut relații. Când ne certam, mama a fost de partea lor. Nici mie nu îmi convine că sunt singur, acum hai să fim sinceri. Nu sunt făcut să fiu singur, sunt om de relație, drept dovadă relațiile de 10, respectiv 14 ani, înseamnă enorm, unii poate nu au într-o viață. Trebuie să găsesc persoana cu care simt eu că vreau să stau, să trăiesc.", a mărturisit Mihai Mitoșeru, la Bărbați vs Femei.

Citește și: Mihai Mitoșeru, victima depresiei. Dezvăluirile prezentatorului TV: „A fost groaznic. Am căzut psihic”

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri șocante despre moartea logodnicei sale, de acum 22 de ani: ”M-am supărat pe Dumnezeu”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel