Cel mai tare REVELION al lui Dan Negru. Sfatul primit de la Vadim Tudor: "Puștiule, nu de profesioniști duce lipsa țara asta"

Data publicării:

Este primul an, din ultimii 22, în care Dan Negru nu prezintă Revelionul. Iată ce își amintește prezentatorul TV despre cel mai memorabil Revelion din trecut.

Dan Negru a prezentat fiecare revelion de la Antena 1, în ultimii 22 de ani. Anul acesta a făcut o pauza, fix în anul în care s-a mutat la Kanal D. 

La final de an, prezentatorul TV rememorează un episod fascinant, care a avut loc în urmă cu 10 ani, când a filmat un Revelion alături de Corneliu Vadim Tudor. 


„Țin minte povestea unui revelion memorabil . Cel din 2012!  Când l-am invitat pe Vadim Tudor, m-a refuzat. Apoi, după câteva zile m-a sunat . "Puștiule, vin!" 
O altă televiziune făcea atunci un revelion "Star Maraton" și așa am aflat, de la Vadim , că oameni importați din aceea tv urmau sa fie inculpați intr-un uriaș dosar de fraudă financiară in care statul era furat cu sute de milioane. 
De asta a acceptat Vadim invitația mea : ca să lupte cu ei măcar in audiențe. "Puștiule, ne -a rămas strigatul de luptă al lui Avram Iancu : "No, gata! No, hai!" mi-a spus Vadim la filmare. Revelionul cu el invitat a fost pe primul loc. L-am sunat a doua zi spunându-i audiențele. 
"Tine minte, puștiule : No, gata! No, hai! Altfel a fost degeaba " mi-a răspuns. 
La doi ani, exact cum prevestea Vadim, directorii și producătorii tv erau arestați. Avea dreptate...
L-am sunat din nou spunându-i că, deși nu-i cunoșteam pe cei arestați eram convis că printre ei sunt și profesioniști. 
"Puștiule, nu de profesioniști duce lipsa țara asta ci de caractere" mi-a răspuns citându-l pe Iorga.
Nu stiu și nici nu m-a interesat vreodată ce s-a întâmplat cu inculpații din cel mai cunoscut dosar de fraudă din istoria televiziunii din România. 
Or fi liberi ? 
S-or fi retras din televiziune sau or mai face revelioane? Nu m-am intersectat niciodată profesional cu ei.
Vadim nu mai e...
Cum e țara?”, a povestit Dan Negru, pe rețelele de socializare. 

 

VEZI ȘI: Dan Negru, anunț despre Revelion. Decizia luată de prezentator: „Nu e capăt de drum” - VIDEO https://www.spectacola.ro/dan-negru-anunt-despre-revelion-decizia-luata-de-prezentator-nu-e-capat-de-drum-video_24972.html 

 

VEZI ȘI: Recomandarea lui Dan Negru pentru români, de Revelion, în primul an în care nu va apărea la TV în primele ore din 2023  https://www.spectacola.ro/recomandarea-lui-dan-negru-pentru-romani-de-revelion-in-primul-an-in-care-nu-va-aparea-la-tv-in-primele-ore-din-2023_25565.html 

 

VEZI ȘI: Tragedia care i-a adus împreună pe Florin Piersic și Dan Negru: „Mă suna în fiecare dimineață la ora 9”. Are legătură cu tatăl prezentatorului  https://www.spectacola.ro/care-este-tragedia-care-i-a-adus-impreuna-pe-florin-piersic-si-dan-negru----ma-suna-in-fiecare-dimineata-la-ora-9---are-legatura-cu-tatal-prezentatorului_25276.html Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel