Cel mai tare REVELION al lui Dan Negru. Sfatul primit de la Vadim Tudor: "Puștiule, nu de profesioniști duce lipsa țara asta"

Este primul an, din ultimii 22, în care Dan Negru nu prezintă Revelionul. Iată ce își amintește prezentatorul TV despre cel mai memorabil Revelion din trecut.

Dan Negru a prezentat fiecare revelion de la Antena 1, în ultimii 22 de ani. Anul acesta a făcut o pauza, fix în anul în care s-a mutat la Kanal D. 

La final de an, prezentatorul TV rememorează un episod fascinant, care a avut loc în urmă cu 10 ani, când a filmat un Revelion alături de Corneliu Vadim Tudor. 


„Țin minte povestea unui revelion memorabil . Cel din 2012!  Când l-am invitat pe Vadim Tudor, m-a refuzat. Apoi, după câteva zile m-a sunat . "Puștiule, vin!" 
O altă televiziune făcea atunci un revelion "Star Maraton" și așa am aflat, de la Vadim , că oameni importați din aceea tv urmau sa fie inculpați intr-un uriaș dosar de fraudă financiară in care statul era furat cu sute de milioane. 
De asta a acceptat Vadim invitația mea : ca să lupte cu ei măcar in audiențe. "Puștiule, ne -a rămas strigatul de luptă al lui Avram Iancu : "No, gata! No, hai!" mi-a spus Vadim la filmare. Revelionul cu el invitat a fost pe primul loc. L-am sunat a doua zi spunându-i audiențele. 
"Tine minte, puștiule : No, gata! No, hai! Altfel a fost degeaba " mi-a răspuns. 
La doi ani, exact cum prevestea Vadim, directorii și producătorii tv erau arestați. Avea dreptate...
L-am sunat din nou spunându-i că, deși nu-i cunoșteam pe cei arestați eram convis că printre ei sunt și profesioniști. 
"Puștiule, nu de profesioniști duce lipsa țara asta ci de caractere" mi-a răspuns citându-l pe Iorga.
Nu stiu și nici nu m-a interesat vreodată ce s-a întâmplat cu inculpații din cel mai cunoscut dosar de fraudă din istoria televiziunii din România. 
Or fi liberi ? 
S-or fi retras din televiziune sau or mai face revelioane? Nu m-am intersectat niciodată profesional cu ei.
Vadim nu mai e...
Cum e țara?”, a povestit Dan Negru, pe rețelele de socializare. 

 

VEZI ȘI: Dan Negru, anunț despre Revelion. Decizia luată de prezentator: „Nu e capăt de drum” - VIDEO https://www.spectacola.ro/dan-negru-anunt-despre-revelion-decizia-luata-de-prezentator-nu-e-capat-de-drum-video_24972.html 

 

VEZI ȘI: Recomandarea lui Dan Negru pentru români, de Revelion, în primul an în care nu va apărea la TV în primele ore din 2023  https://www.spectacola.ro/recomandarea-lui-dan-negru-pentru-romani-de-revelion-in-primul-an-in-care-nu-va-aparea-la-tv-in-primele-ore-din-2023_25565.html 

 

VEZI ȘI: Tragedia care i-a adus împreună pe Florin Piersic și Dan Negru: „Mă suna în fiecare dimineață la ora 9”. Are legătură cu tatăl prezentatorului  https://www.spectacola.ro/care-este-tragedia-care-i-a-adus-impreuna-pe-florin-piersic-si-dan-negru----ma-suna-in-fiecare-dimineata-la-ora-9---are-legatura-cu-tatal-prezentatorului_25276.html Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 27 dec 2022, 14:29 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play