Recomandarea lui Dan Negru pentru români, de Revelion, în primul an în care nu va apărea la TV în primele ore din 2023

Data publicării:
Sursa foto: Dan Negru, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Negru, instagram

După mai bine de două decenii, Dan Negru spune „stop” Revelionului la televizor. Cel puțin pentru o vreme.

Dan Negru a spus că nu este un capăt de drum. Revelionul cu Dan Negru este doar pus pe pauză. O pauză între aplauze.

Primul Revelion fără Dan Negru, după 22 de ani

Întrebat ce recomandare le face oamenilor care, până acum, petreceau Revelionul cu el la televizor, Dan Negru ne-a spus: „De câțiva ani de zile, făceam Revelioane și le recomandam public oamenilor să nu stea în preajma ecranelor, să se bucure de familie și prieteni. Sunt atât de puține Revelionele pe care apucăm să le petrecem împreuna, că este și păcat să le irosim pe ecrane, oricare ar fi ele - ecrane de televizor, de telefon, de laptop. Recomand să ne bucurăm de ai noștri, sunt prea puține Revelioane care ne-au mai rămas”.

Mai sunt speranțe ca, pe viitor, să faceți Revelionul cu românii?

Dan Negru are o veste bună pentru telespectatorii care se întrebau dacă îl vor mai vedea, pe viitor, în noaptea dintre ani, pe micul ecran.

„Da! Categoric, DA. Ca să mă pot reinventa spre show-urile de cultură generală smart, cum sunt cele pe care le fac acum, cu audiente uriașe, după cum sigur ați văzut în ziare, a fost nevoie să schimb televiunea și mutarea a fost prielnică. La fel și cu Revelionul, ca să-l reinventez era nevoie de pauza aceasta”, a mai spus Dan Negru pentru DC News. 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel