Tragedia care i-a adus împreună pe Florin Piersic și Dan Negru: „Mă suna în fiecare dimineață la ora 9”. Are legătură cu tatăl prezentatorului

Data publicării:
Descriere foto: Dan Negru și Florin Piersic, sursa instagram
Descriere foto: Descriere foto: Dan Negru și Florin Piersic, sursa instagram

Dan Negru a povestit ce tragedie l-a apropiat de Florin Piersic. Are legătură cu tatăl său. 

Dan Negru și Florin Piersic sunt foarte buni prieteni, iar toată lumea știe acest lucru. Puțini sunt, însă, cei care știu tragedia care i-a apropiat și mai mult pe cei doi. Prezentatorul TV a recunoscut că nu va uita niciodată gestul făcut de actor.

Tragedia care i-a adus împreună pe Florin Piersic și Dan Negru

Recent, Dan Negru a povestit cum s-a apropiat mai mult de Florin Piersic. Mai exact, tatăl prezentatorului de televiziune era foarte bolnav, având cancer. În acele momente grele, îndrăgitul actor a fost alături de Dan Negru. Acesta a povesit că Florin Piersic îl suna în fiecare zi pentru a se interesa de starea de sănătate a tatălui său. 

„Cred că sunt vreo 25 de ani (n.r. de când  îl cunoaște pe Florin Piersic). Dar pot să îți zic o întâmplare care mi-a demonstrat mie prietenia lui Florin.

Tata a murit de cancer și în ultima perioadă, în ultimele săptămâni tata era pe ducă, era într-un spital și Florin mă suna în fiecare dimineață la ora 9 să mă întrebe doar atât «cum e tata, puștiule?»”, a povestit Dan Negru.

Dan Negru a recunoscut că nu a uitat niciodată gestul făcut de actor

Dan Negru a fost impresionat de compasiunea bunului său prieten, Florin Piersic. 

„Și asta mi-a arătat prietenia lui puternică, n-am să uit asta niciodată!

Așa îmi începeam dimineața, era greu, eu mă duceam la spital și Florin mă suna să mă încurajeze «puștiule, e bine tata?»”, a povestit Dan Negru, conform Cancan.

De 10 ani, cei doi petrec fiecare Crăciun împreună

Sunt 10 ani de când Dan Negru și Florin Piersic au pornit tradiția de a petrece Crăciunul împreună. Întrebat de ce l-a ales pe marele actor ca invitat pentru ziua sfântă a Nașterii Mântuitorului, prezentatorul Tv a mărturisit că îi poartă o profundă admirație acestuia.


„Cred că Florin e cel mai popular actor român din toate timpurile și cred că poveștile lui sunt gustate de toate generaţiile, ca și Crăciunul. Acu niște ani am început tradiția Crăciunului cu Florin. Anul trecut, am propus din nou proiectul unei televiziuni generaliste, dar l-a refuzat, așa că m-am dus cu el la o televiziune de știri, cu un public mai mic. În seara de Ajun, televiziunea mai mică a bătut în audienţă televiziunea mai mare cu interviul meu cu Florin. Asta înseamnă brandul Piersic în România”, a declarat Dan Negru pentru Viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience