Nu știai asta despre Silviu Mircescu, actorul din Clanul. Dezvăluiri în premieră: „Voiam de mult să fac asta, a fost un sacrificiu” / video

Data actualizării: | Data publicării:
Silviu Mircescu, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Silviu Mircescu, la Oracolul Vedetelor

Silviu Mircescu ne-a dezvăluit o informație pe care puțină lume o știe despre el.

Silviu Mircescu este unul dintre cei mai îndrăgiți și urmăriți actori ai momentului, care s-a făcut și mai cunoscut în această industrie datorită ultimelor proiecte în care a fost implicat, iar serialul „Clanul” sau „Vlad” de pe Pro TV sunt doar două dintre exemple. Artistul activează de 14 ani în acest domeniu, iar pentru a ajunge aici a muncit extrem de mult, după cum ne spune el, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola. Mai mult, acesta ne-a mai făcut o mărturisire neștiută, pe care spune că nu o știe foarte multă lume despre el.

„Mi-am luat permisul de motocicletă, asta nu știe foarte multă lume. Voiam de mult să fac școala de motor și am făcut un sacrificiu în octombrie, m-a trezit la 4 dimineața, pentru că am făcut la mine, la Târgoviște, școala. Bineînțeles că am luat permisul din prima, iar acum aștept să văd ce o să-mi iau. Sunt pasionat de chestia asta, îmi place mult.

Mulți ani de zile am mers cu un scuter electric și am zis să trec la un at nivel, ca să nu mă mai înjure lumea când stă în spatele meu, pentru că merg cu 40, am zis să trec la altă categorie. Când îmi pun ceva în cap, realizez, sunt all in tot timpul. Riscuri sau nu, nu contează, când îți dorești ceva, faci. Asta ține și de meseria pe care o fac, pun tot sufletul, când fac ceva fac cu credință, indiferent de situație.”, a declarat Silviu Mircescu, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la SPECTACOLA.

Citește și: Silviu Mircescu, despre ultimul sezon din Clanul: „Mă gândesc cu groază la ultima mea zi de filmare” / video

Cum reușește să-și atingă toate obiectivele dintr-o zi

Chiar dacă are un program extrem de aglomerat, dar și o familie care îl așteaptă în fiecare seară acasă cu sufletul la gură, Silviu Mircescu spune că a reușit întotdeauna să găsească un echilibru între cele două planuri și să facă tot ce și-a propus.

„Sunt o persoană bine organizată, am timp să fac și sport, și repetiții, filmările și să am timp să stau și cu băiatul meu. Dacă știi să ți le împarți cum trebuie, reușești să le faci pe toate. 80% meseria, în funcție de zile, am unele în care abia apuc să stau cu el și îmi fac timp să le împart pe toate și să fie așa cum trebuie.”, ne-a mai spus el.

Citește și: Cum i-a cunoscut Silviu Mircescu pe Alex Velea și Antonia, nașii de botez ai fiului său: „De acolo s-a dezvoltat ușor, ușor o relație” /video

„La 6 sunt în picioare”

Actorul este și foarte matinal și spune că zilnic, în zilele în care nu trebuie să fie pe platourile de filmare, este în picioare la ora 6:00, pentru a-și putea pregăti băiețelul pentru grădiniță.

„La 6 sunt în picioare, pentru că la 7 băiatul meu pleacă la grădiniță și eu îl pregătesc. Asta în măsura în care sunt acasă, pentru că sunt zile în care plec mai devreme, pentru că am filmări, dar când sunt acasă, nici nu încape în discuție, mă trezesc la 6 ca să-l pot pregăti pe el să plece, după care eu îmi fac treburile, plec la sală și îmi împart ziua să pot face tot ce am în ziua aceea. Am targetul bine stabilit de ani de zile, fac așa cum trebuie ca la carte.”, ne mai spune acesta.

Te-ar putea interesa și: Câți copii își dorește Anghel Damian să aibă cu Theo Rose. Regizorul vrea casa plină: „Mi-a plăcut mereu formula asta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel