Cel mai important sfat primit de Violeta de la Andreea Marin: „Mama a trăit întotdeauna cu conceputul ăsta. Îmi spunea tot timpul...”

Data publicării:
Violeta, captură video Youtube, TVR
Descriere foto: Violeta, captură video Youtube, TVR

Violeta a dezvăluit ce înseamnă pentru ea termenul de „succes.”

Violeta este marea mândrie a Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior. În ciuda faptului că cei doi au divorțat când tânăra avea o vârstă fragedă, se pare că aceștia nu au făcut-o nicio clipă să resimtă lipsuri, motiv pentru care astăzi este o adolescentă deosebită, care a reușit până în prezent să marcheze multe reușite. Astfel, în tot acest proces, un rol important l-au avut chiar părinții săi, povestește tânăra, care spune că cei care i-au dat viață au făcut-o mereu să se simtă protejată și să aibă parte de tot confortul dorit și necesar, pentru o creștere armonioasă.

„Am realizat că există discrepanțe uriașe în societate, lumea nu e roz, deși le sunt recunoscătoare părinților mei, pentru că m-au făcut să cred că lumea este roz cât s-a putut.”, a declarat Violeta Bănică, în cadrul emisiunii Brilliant.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu: „Nu regret că am făcut asta, mai sunt bărbați care greșesc”

Cel mai important sfat primit de la Andreea Marin

Știm cu toții faptul că sloganul după care Andreea Marin se ghidează este „Nu există nu se poate”. Astfel, fiica sa mărturisește că acest lucru i-a fost și ei întipărit în minte încă din copilărie, indiferent de lucrurile pe care trebuia să le desfășoare.

„Mama mea a trăit întotdeauna cu conceputul „Nu există nu se poate” și eu am crescut în casă cu această femei foarte puternică, care îmi spunea tot timpul „Ba poți”. Am trăit cu acest reminder constant, nu există să eșuezi, există să înveți, să te ridici, iar eu am învățat așa să devin cea mai bună versiune a mea. Mi se pare că nu există cuvântul greșeală, el este sinonimul pentru a avea oportunitatea de a învăța. Dacă eu am oportunitatea să învăț azi, am oportunitatea să reușesc mâine, granița este mindsetul.”, a mai povestit tânăra.

Citește și: De la ce pornesc certurile între Monica Tatoiu și soțul ei, după 41 de ani de relație: „Astea sunt problemele”

Ce spune despre tinerii din ziua de astăzi

Cât despre frica tinerilor pentru eșec, Violeta are și aici o explicație pe măsură. În timp ce foarte multe persoane se gândesc la acest termen când fac o acțiune, ea spune că mereu a văzut în eșec o nouă șansă spre reușită, lucru pe care-l recomandă tuturor.

„Mi se pare că tinerilor care le e frică se eșec nu au o idee prea concretă cu privire la ceea ce vor să facă pe viitor sau au doar o singură opțiune și sunt nișați, așa că mințile lor nu sunt perfect deschise. O persoană care este setată pe un singur lucru, are un risc mare de a eșua, nu pentru că nu au capacitate, ci pentru că nu sunt deschiși altor opțiuni. Cei care nu știu să facă, sunt închiși în mindsetul „O să eșuez orice ar fi”. Ei trebuie să înțeleagă care este mai întâi reușita, iar apoi să definească termenul eșec.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: Mama Andreei Tonciu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre infidelitatea soțului său: „Asta a durut cel mai mult”

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel