Mama Andreei Tonciu, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre infidelitatea soțului său: „Asta a durut cel mai mult”

Data publicării:
Maria Tonciu, captură video Youtube, theXclusive
Descriere foto: Maria Tonciu, captură video Youtube, theXclusive

Mama Andreei Tonciu a oferit detalii despre una dintre cumpenele cele mai mari din căsnicia sa.

În trecut, Andreea Tonciu povestea cu ochii în lacrimi cum a trăit dezamăgirea vieții sale, în momentul în care tatăl vedetei a înșelat-o pe mama sa chiar cu menajera pe care ea o angajase. Acum, la ceva timp după ce a avut loc experiența traumatizantă pentru ambele femei, mama brunetei povestește mai multe despre acest incident, dar dezvăluie și de ce și-a dorit să facă publică această poveste.

„Nu m-am simțit inconfortabil, pentru că Andreea ne-a cerut părerea înainte de a povesti la televizor. Să vă spun de ce am fot noi de acord. Am crezut că o facem de râs în toată comuna ei și toată lumea o va arăta cu degetul, așa am vrut, o răzbunare, să râdă lumea de ea pentru ce a făcut. Era o femeie în casă de foarte mult timp și după ce a plecat mi-a adus-o Andreea pe această fată, care era mai mică decât ea, a stat la noi 3 sau 4 ani. O fată foarte timidă, când intra la mine în casă și mă prindea, numai cu capul în jos stătea și niciodată nu mi-a dat de bănuit.”, a declarat mama Andreei Tonciu în cadrul emisiunii În Oglindă.

Citește și: Andreea Tonciu, moment penibil la cumpărături: „M-am simțit ca ultimul om. Nu aveam bani pe cardul soțului” / video

Nu s-ar fi gândit niciodată la acest lucru

Tânăra respectivă a fost extrem de timidă întotdeauna, povestește mama Andreei Tonciu, motiv pentru care femeia spune că nu și-ar fi închipuit niciodată faptul că acest eveniment ar putea avea loc.

„O vedeam foarte retrasă, nu-ți crea niciun fel de suspiciune. Nu am știut timp de un an și ceva, nici măcar nu-ți dădeai seama de situația care a fost. Efectiv soțul meu singur s-a dat de gol, discutând cu ea la telefon, neștiind că eu sunt acasă. Ultima replică a fost „Ne vedem și noi marți?” și atunci mi-am dat seama că vine Elena la ziua de curățenia. Direct l-am confruntat, e prima oară în viața mea când eu mi-am dat seama că soțul meu mă poate înșela, nu aveai cum să reacționezi cu calm.”, a mai spus aceasta.

VEZI și: „E greu să fii ca mine”. Andreea Tonciu rupe tăcerea! Ce o diferențiază de alte vedete: „Și-au dorit atâtea în showbiz să mă copieze” / VIDEO

Mama Andreei Tonciu încă este marcată de eveniment

Chiar dacă și-a iertat soțul și a trecut mult timp de atunci, mama Andreei Tonciu este în continuare marcată de acel eveniment și a izbucnit în lacrimi, în momentul în care și-a adus aminte de episodul neașteptat la care a recurs bărbatul vieții sale.

„Niciodată nu am crezut că soțul poate să mă înșele vreodată. Asta a durut cel mai mult și faptul că eu eram atât de convinsă că el nu mă înșeală și că realitatea a fost alta. Nu pot să spun că se poate acoperi asta, rămâi cu un regret, dar când stai și te uiți în urmă și vezi câte lucruri frumoase ți s-au întâmplat și el regretă enorm pentru ceea ce a făcut. Am vrut să bag divorț, am fost la notar, dar în sufletul meu a fost doar să-l sperii, că nu aveam de gând să fac asta. Pe ea am confruntat-o și eu, și fiica mea. Explicația ei a fost că vrea să se răzbune pe soțul ei, pentru că și el a înșelat-o mult timp.”, a mai spus ea.

Citește și: Andreea Tonciu și-a mutat fata de la școala de stat, la cea privată: „Mi-am dat seama că nu este ce trebuie” / VIDEO

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel