Ceaiul care tratează balonarea. Are și efect detoxifiant. Ai nevoie doar de un ingredient

Data publicării:
Sursa foto: unsplash.com
Descriere foto: Sursa foto: unsplash.com

Ceaiul care tratează balonarea prepară cu un singur ingredient. Are efecte imediate.

Ceaiul care tratează balonarea poate fi folosit de oricine. În plus, poate ameliora și durerile de stomac. Este vorba despre ceaiul de lavandă care are o mulțime de beneficii asupra întregului organism.

Ceaiul de lavandă, efect detoxifiant

În această lume urbană, nu vă puteți ascunde de faptul că în fiecare zi toată lumea dintre voi va suferi de expunerea poluanților și a oricăror alți compuși chimici.

Ceaiul de lavandă vă va aduce un antioxidant puternic pentru corpul dvs. De fapt, pe baza studiului realizat de Colegiul de Medicină al Universității Howard a constatat că uleiul esențial care conținea atunci când beți ceaiul de lavandă poate inhiba creșterea bacteriilor pielii, potrivit Dr. Health Benefits.

Ceaiul de lavandă menține sistemul digestiv mai sănătos

Când consumi ceai de lavandă, vei consuma și uleiul esențial care iese din floarea să. Uleiul esențial care iese din ceaiul de lavandă ar fi foarte benefic pentru tratarea iritației stomacului.

Acest beneficiu este în principal datorită proprietăților antispastice din uleiul esențial, care va opri orice disconfort legate de sistemul digestiv.

De asemenea, efectul antispastic va permite uleiului esențial să ușureze greața sau crampele intestinale. În plus, ceaiul de lavandă va elibera, de asemenea, bila digestivă, care este esențială pentru a vă ajuta corpul să descompună substanțele nutritive.

Citește întreaga știre pe DC Medical.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel