Ceaiul care „topește” grăsimea de pe abdomen. Ce spun nutriționiștii despre băutura „minune”

Data publicării:

Un celebru nutriționist dezvăluie beneficiile ceaiului despre care se spune că "topește grăsimea" și  reduce inflamația cronică


Băuturile sunt o parte fundamentală a vieții noastre de zi cu zi, oferind atât răcorire, cât și plăcere. Acestea variază de la apă plată până la sucuri zaharoase și băuturi alcoolice. Cu toate acestea, nu toate băuturile sunt la fel în ceea ce privește impactul lor asupra sănătății noastre. 

Băuturile sănătoase sunt cele care acordă prioritate nutriției și bunăstării, aliniindu-se în același timp la obiectivele specifice de sănătate. Aceste opțiuni conțin, de obicei, nutrienți esențiali, antioxidanți și un minim de zaharuri adăugate sau aditivi artificiali. Din gama de băuturi sănătoase, unele au câștigat popularitate pentru potențialul lor de a ajuta la topirea grăsimii de pe burtă. Aceste opțiuni joacă adesea un rol valoros în gestionarea greutății și a sănătății generale, ceea ce le face să merite explorate ca parte a unei diete și a unui stil de viață echilibrat.

 Jesse Feder, antrenor personal și nutriționist dezvăluie pentru Shefinds care este singura băutură sănătoasă care poate topi grăsimea de pe burtă și reduce inflamațiile cronice. Feder spune că ceaiul verde este cea mai eficientă băutură pentru slăbit.

Ceaiul verde - beneficii concrete

Ceaiul verde a fost mult timp celebrat pentru potențialul său de a promova slăbirea și de a reduce inflamația. Plin de antioxidanți numiți catechine, în special galat de epigalocatechin (EGCG), ceaiul verde a fost asociat cu topirea grăsimii de pe burtă prin îmbunătățirea metabolismului și creșterea oxidării grăsimilor. În plus, EGCG are proprietăți antiinflamatorii, care pot ajuta la atenuarea inflamației cronice, un factor cunoscut care contribuie la obezitate și la diverse probleme de sănătate.

"Ceaiul verde este bogat în polifenoli, care sunt antioxidanți puternici. Acești antioxidanți sunt grozavi pentru reducerea și combaterea inflamației în tot corpul. În plus, anumiți antioxidanți din ceaiul verde pot stimula metabolismul și pot crește arderea grăsimilor. Ceaiul verde are, de asemenea, cofeină, care poate crește temporar metabolismul nostru, de asemenea, ceea ce poate ajuta la pierderea grăsimii din stomac", a declarat Feder pentru Shefinds.


În concluzie, ceaiul verde apare ca un aliat promițător în căutarea unui stil de viață mai sănătos. Potențialul său de a ajuta la topirea grăsimii de pe burtă prin îmbunătățirea metabolismului și a oxidării grăsimilor, împreună cu proprietățile sale antiinflamatorii, îl face un adaos valoros la rutina zilnică.

Pentru a încorpora ceaiul verde într-un stil de viață sănătos, luați în considerare înlocuirea acestuia cu băuturi zaharoase sau încărcate cu calorii, cum ar fi sucurile sau cafeaua în exces, pe parcursul zilei. Încercați să consumați două-trei căni pe zi pentru a profita de beneficiile sale.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel