Cea mai TARE dietă din lume, creată de o româncă! Îți permite să mănânci DULCIURI de casă, care NU îngrașă

Data publicării:
Dieta cu ciocolată. Foto Unsplash. Autor Tetiana Bykovets
Descriere foto: Dieta cu ciocolată. Foto Unsplash. Autor Tetiana Bykovets

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul alimentației sănătoase și creatoarea Psiho-Dietei, metoda revoluționară integrativă de slăbit și menținere, are o rețetă proprie de pâine și ciocolată de casă, care, culmea, nu îngrașă. 

“Atât pâinea, cât și ciocolata sunt în topul preferințelor majorității oamenilor. În momentul în care afli că, pentru a slăbi, nu mai ai acces la ele, gradul de motivație scade considerabil. Și acest lucru se întâmplă nu pentru că persoana ar avea o problema cu motivația, ambiția și autocontrolul, ci pentru că glucoza a pus cu adevărat stăpânire atât pe corpul, cât și pe creierul lor. Și atât corpul, cât și creierul o cer incontinuu”, spune Anca Alungulesei.

“Ceea ce fac eu în Psiho-Dietă se numește că nu iți pun pofta în cui, ci iți mut cuiul mai jos. Înlocuim făina și zahărul cu alte ingrediente care să ne conducă la un produs cu același aspect și gust, însă prietenos cu silueta. Sunt extrem de gustoase și oferă sațietate atât corpului, cât și creierului persoanei care dorește să slăbească, dar care nu poate renunța la dulciuri și la pâine. Pentru că au o cantitate mică de carbohidrați, sunt sănătoase, dar satisfac papilele gustative, oferă senzația de sațietate, iar cu ajutorul lor nu simți că ești la dietă, desi slăbești”, susține terapeutul în nutriție Anca Alungulesei.

Planul alimentar din Psiho-Dieta Ancăi Alungulesei se bazează pe alimente cu conținut scăzut de glucide, plin de verdețuri, legume și fructe care echilibrează nivelul zahărului din sânge și fluctuațiile de energie și produc un efect antiinflamator asupra organismului, sunt bogate în fibre și grăsimi sănătoase cu un echilibru la nivelul proteic pentru prevenirea pierderii musculare.

Citește continuarea pe DC Medical. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel