Cea mai mare fântână din lume, inaugurată în Dubai. Cum arată obiectivul de 14.366 de metri pătrați

The pointe, cea mai inalta fantana din lume, inaugurata in Dubai
Descriere foto: The pointe, cea mai inalta fantana din lume, inaugurata in Dubai

Dubai va inaugura cea mai mare fântână din lume. ‘The Palm Fountain’, cea mai nouă atracție de pe malul apei a Palm Jumeirah, dorește să intre în Guinness World Records™ (GWR) în data de 22 octombrie, în timpul evenimentului de inaugurare. 

 

3.000 lumini LED, sistem audio de înaltă performanță cu 86 de difuzoare și 18 sub woofere pe ambele părți  

Fântâna are o suprafață de 14.366 metri pătrați și se va ridica la o înălțime de 105 metri, luminată cu mai mult de 3.000 de becuri LED. Este singura fântână multicoloră din Dubai. În ziua evenimentului de inaugurare, vizitatorii The Pointe sunt invitați să se bucure de festivități pe durata întregii zile. De la ora 16.00 vor avea loc evenimente cu DJ-i, show-uri de dans, artificii și multe altele. 

 

Omar Khoory, Managing Director, Nakheel Malls, a spus: “Nakheel Malls este onorat să inaugureze The Palm Fountain, o celebrare a rezistenței Dubai-ului și o piatră pusă la temelia extinderii portofoliului de atracții ale Palm Jumeirah. Ca pionieri ai destinațiilor în Dubai, inaugurarea The Palm Fountain este dovada implicării noastre în a susține retailerii și modul în care forțăm limitele pentru a oferi clienților nostri experiențe unice.” 

Ahmed Al Khaja, CEO of Dubai Festivals and Retail Establishment (DFRE): “The Palm Fountain este un plus pe lista celor mai faimoase repere la nivel mondial ale Dubai și, cu siguranță, va fi o atracție pentru localnici și pentru turiști. Inaugurarea întărește statutul Dubai de loc pe care trebuie să îl vizitezi.”
The Palm Fountain va avea 20 de show-uri personalizate cu 5 show-uri diferite zilnic, care vor începe de la Apus și vor dura până la Miezul Nopții (7 pm – 12 am). Muzica pe care apa va “dansa” include unele dintre cele mai cunoscute piese din toate stilurile muzicale. Fiecare show va dura 3 minute și va avea loc la fiecare 30 de minute.

Shaddy Gaad, Senior Marketing Manager - MENA, Guinness World Records™: “Este un obiectiv extraordinar care s-a adăugat pe lista lungă a atracțiilor ce fac ca Dubai să fie un loc reprezentativ. GWR verifică actualmente date legate de cea ai mare fântână și sperăm ca aceasta să fie declarată “Officially Amazing™”.”
Iar pe 22 octombrie, începând cu ora 20.00, cei prezenți se vor putea bucura de imagini care le vor tăia răsuflarea. Așezati la mesele celor 30 de restaurante din The Pointe, vor putea admira primul show al The Palm Fountain.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 14 oct 2020, 14:17 | Categorie: Calatorii


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience