Theo Rose și marea despărțire: Când s-a produs ruptura, eu mi-am dorit asta pentru că nu mai mergeau lucrurile

Data actualizării: | Data publicării:
Theo Rose, captură video Youtube/ un PODCAST misto By Bursucu
Descriere foto: Theo Rose, captură video Youtube/ un PODCAST misto By Bursucu

Theo Rose a vorbit despre momentele mai puțin fericite din viața sa.

Theo Rose a fost invitata lui Bursucu în primul episod al podcastului lansat de acesta. Vedeta a fost extrem de naturală și de deschisă, după cum și-a obișnuit fanii până acum, vorbind, astfel, despre una dintre cele mai mari dezamăgiri din viața sa. Este vorba despre niște oameni pe care solista conta extrem de mult, de care ea era extrem de atașată, devenind, astfel, parte din familie. Chiar dacă nu și-a dorit să intre în acest subiect, Theo Rose a povestit, în final, despre cine i-a încălcat așteptările.

„Am fost și dezamăgită, a trecut timp de la ambele dezamăgiri. Nici nu știu dacă să zic. Prima dată când am fost dezamăgită a fost cu primii mei manageri, pentru că eu petreceam mare parte din timp cu ei, erau familie. În momentul în care s-a produs ruptura, eu mi-am dorit asta, eu am cerut rezilierea, pentru că nu mai mergeau lucrurile, aveam nevoie de un mediu cu mulți oameni de la care să iau lucruri. A fost dureros, au fost niște discuții și, de fapt, ce s-a spus în acele discuții m-a durut. A fost prima dezamăgire, pentru că îmi dădeam seama că la final lucrurile nu sunt în continuarea a ceea ce a fost, nu ținem cont de relația pe care am avut-o atâția ani.”, a dezvăluit Theo Rose, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Citește și: „Sunt încă atașată de Vera”. Cât de dificil i-a fost lui Theo Rose să se despartă de personajul său din Clanul: „Mi-e greu”

„Au fost niște discuții care m-au durut”

Chiar dacă nu a fost vorba despre niște fapte care să îi facă rău la propriu, artista spune că s-au aruncat niște vorbe care au durut-o extrem de tare. După ce această colaborare s-a încheiat, a apărut și anxietatea în viața sa, dezvăluie solista.

„Eu, după ce am făcut 18 ani, am semnat un contract cu ochii închiși din încredere. Oamenii nu mi-au făcut nimic, au fost niște discuții care m-au durut, mi-au dat rezilierea frumos, ne-am înțeles în cele din urmă. Existaseră niște discuții care m-au durut. Am fost rănită, ia apoi a început și anxietatea, eu contam pe ei foarte mult, nu aveam emoții când urcam pe scenă, ei erau sprijinul meu cel mai puternic.”, a continuat artista.

VEZI și: Theo Rose, despre a doua sarcină: „Anghel e mai nerăbdător decât mine”

Încă se luptă cu anxietatea

Char dacă a trecut ceva timp de la această despărțire, Theo Rose spune că nu a trecut încă peste stările anxioase care vin întotdeauna pe scenă. Chiar dacă se bucură de o notorietate uriașă și de un talent la fel de mare, aceasta spune că o copleșesc cele mai rele stări când e în fața fanilor.

„Încă nu am ieșit din anxietate, e greu să se mai termine, odată ce a început. Nu mi se mai face rău acum, dar am niște emoții nefiresc de mari, doar când e vorba de cântat, nu la emisiuni.”, a mai spus Theo Rose.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au vorbit despre nunta lor! Cadoul care a dat-o pe spate pe artistă / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel