Ce spune Andreea Bălan despre diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea: ”Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără”

Data publicării:

Andreea Bălan a oferit primele informații cu privire la noua poveste de dragoste pe care o trăiește în prezent. 

Andreea Bălan și-a surprins recent fanii, când a anunțat faptul că iubește și este iubită, la aproximativ 3 ani de când a încheiat divorțul cu tatăl fetițelor sale, George Burcea. Zvonurile ajunseseră în mediul online cu ceva timp înainte ca artista să dea vestea oficială, lucru ce poate sugera faptul că aceasta și-a dorit să fie 100% sigură de sentimentele celor doi. Totuși, toți au rămas uimiți când au aflat faptul că diva și-a ales un partener mult mai tânăr lângă ea. Concret, artista are 39 de ani, în timp ce Victor Cornea 29. Pentru a pune astfel capăt tuturor vorbelor care circulă peste tot, Andreea Bălan spune că cifra este doar un număr, iar sufletul ei este considerabil mai inocent decât numărul din buletin.

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine. Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele, mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Citește și: Carmen Harra, previziuni despre noua relație a Andreei Bălan: „Rămâne de văzut dacă ambii copii...”

Calitățile care au atras-o la Victor Cornea

Există mai multe calități ce au atras-o imediat pe vedetă la tenismen. Faptul că acesta se bucură de niște rezultate remarcabile în acest domeniu au impresionat-o pe artista care și-a creat o altă perspectivă asupra ideii de „disciplină”.

„Disciplina, performanța, ambiția. Eu am crezut că sunt disciplinată, dar nu, disciplina este foarte mare, este ceva dincolo de așteptări. E foarte greu să ajungi acolo, să fii top 100 mondial este foarte greu, va fi și mai sus. Sunt foarte mândră de tot ce a făcut.”, a mai spus artista.

Cât despre planurile pe vara aceasta, chiar dacă ea are un program plin de evenimente, fiind una dintre cele mai celebre artiste din țară, Andreea Bălan spune că, în aceeași măsură, își va face timp și pentru a-și însoți partenerul la meciuri.

„Sunt multe planuri, pentru că sunt cea mai mare susținătoare a lui. Merg acolo unde are meciuri și îmi place foarte mult să-l însoțesc.”, a mai dezvăluit ea.

VEZI și: Controversă în cazul milionului de euro făcut de Andreea Bălan. Ce spun cifrele de la Registrul Comerțului

Anunțul prin care Andreea Bălan și-a oficializat relația

Chiar de ziua sa de naștere, care a avut loc pe 23 iunie, Andreea Bălan a ales să-și oficializeze relația pe care o avea de ceva vreme cu Victor Cornea. Vedeta s-a arătat a fi mai fericită ca niciodată, iar fotografiile cu iubitul său au strâns mii de reacții pozitive.

„Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubita și sunt mai fericită ca niciodată, a scris Andreea Bălan pe pagina sa personală de Instagram.

Citește și: George Burcea, apărare crâncenă în fața acuzațiilor făcute de Andreea Bălan: „Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale?”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel