Ce sfat prețios a primit Dorian Popa de la Teo Trandafir: ”Nu poți ști ce e...”

Data publicării:
Sursa foto: Dorian Popa, Instagram, Teo Trandafir, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dorian Popa, Instagram, Teo Trandafir, Instagram

Dorian Popa a vorbit despre eșecurile pe care le-a avut în afaceri, dar și despre lecția de viață pe care a primit-o de la Teo Trandafir.

Dorian Popa este un artist de succes, un vlogger extrem de celebru, iar de curând a intrat și în lumea afacerilor, construindu-și propriul complex rezidențial. Totuși, solistul recunoaște că nu întotdeauna i-a mers bine în acest domeniu și a avut și câteva cumpene. Acesta a suferit pierderi materiale destul de mari, în urm asocierii cu un prieten. Pe această cale, cântărețul îi îndeamnă pe toți cei care se gândesc la acest lucru să renunțe la idee.

„Sincer vorbind, singura afacere proastă pe care am făcut-o, a fost o asociere, motiv pentru care acum încerc să fac tot posibilul să evit acest tip de business și chiar îi sfătuiesc pe cei care  nu sunt neapărat experimentați în afaceri să caute să nu se asocieze, e greu..”, a spus Dorian Popa potrivit click!.

Dorian Popa şi vloggerul Zaiafet vor produce materiale pentru o campanie de combatere a traficului de persoane

Ce sfat a primit Dorian Popa de la Teo Trandafir

Artistul a dezvăluit și care este suma pe care a pierdut-o în acea afacere, care, spune el, la vremea aceea era destul de însemnată pentru el. De asemenea, Dorian Popa a primit și un sfat prețios din partea celebrei prezentatoare Teo Trandafir, ce l-a făcut să treacă mai repede peste acea întâmplare.

„Având în vedere subiectul de care vorbeam mai sus, în  acea asociere am pierdut nu mai mult de 15.000 de euro, cred. A fost dureros pentru că acum ceva ani de zile pentru mine însemnau foarte mulți bani, însă omul din greșeli învață și cred că orice pierdere în afaceri este un "wake-up call" extraordinar. Plus că Teo Trandafir îmi spunea la cursuri: "Nu poți ști ce e ăla succesul, până nu cunoști eșecul! La fel cum nu am putea să știm ce este binele fără să știm ce răul.”, a continuat artistul.

Dorian Popa, replică usturătoare pentru iubita sa, după 11 ani de relație: „Du-te liniștită. Nu vreau să par lipsit de bun simț”

Dorian Popa nu se gândește să se mute din locuința lui

Chiar dacă deține unul dintre cele mai luxoase complexuri rezidențiale din Capitală, Dorian Popa nu se gândește să se mute din locuința lui actuală, fiind extrem de mândru de ce a realizat până în prezent.

„Nu. Nici de gând nu mă voi muta prea curând. Sunt extrem de încântat de căsuța mea. Este o realizare uriașă, chiar dacă a fost prima casă din viața mea și a venit la pachet cu mici erori, repet ce am spus și mai sus. Omul din greșeli învață și cred că Dumnezeu a vrut ca tot ce am greșit la casă, să fi greșit ca să nu mai greșesc încă o dată la cartierul meu.”, a mai spus acesta.

Artistul nu vrea să plece în vacanță

Deși și-ar putea permite aproape orice vacanță de lux, Dorian Popa spune că nu se gândește să-și ia un concediu prea curând. Din punctul lui de vedere, munca se clasează pe primul plan, iar mai apoi timpul liber. 

„Nu sunt adeptul vacanțelor, nu susțin, cel puțin în vremurile date, ideea de vacanță. Consider că noi, oamenii, ar trebui să ne focusăm foarte tare pe tot ce înseamnă reconstrucția  economiei, adică a țării noastre cât și a  mapamondului și oricum eu sunt genul  workoholic, dedicat muncii lui foarte mult, motiv pentru care nu mă grăbesc să  plec într-o vacanță, mai mult decât atât, viața mea și munca mea  sunt ca o vacanță, lucru pentru care nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu.”, a continuat el.

Cât costă o casă în complexul rezidențial al lui Dorian Popa: ”Nu încercați să negociați, nu-mi place”

Cât de des face Dorian Popa solar

„Nu mi-a fost niciodată rușine să recunosc  faptul că am solarul în casă, îmi place foarte mult să mă bronzez pentru că  din cauza faptului că muncesc foarte mult nu prea ajung să stau la soare, nici măcar în propria curte. Fac solar, de 2-3 ori pe săptămână, la mine acasă.”, a mai dezvăluit el.

Dorian Popa a dezvăluit ce persoană i se pare atrăgătoare din showbiz. Este vorba despre o actriță celebră



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel