Cât costă o casă în complexul rezidențial al lui Dorian Popa: ”Nu încercați să negociați, nu-mi place”

Data publicării:
Sursa foto: Dorian Popa, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dorian Popa, Instagram

Dorian Popa a dezvăluit oficial care este prețul unei locuințe în Hâtz Residence. 

Dorian Popa a dezvăluit oficial care va fi prețul unei case de lux din cadrul complexului rezidențial pe care îl deține. Dacă până acum, celebrul artist a speculat diferite sume, acum acesta a anunțat public care este ultima valoare a unei case din Hâtz Residence. Viitorii proprietari care se gândesc să locuiască aici, vor beneficia de o locuință ultra mobilată, întrucât cântărețul are de gând să cumpere până și așternuturile de pe pat.

„Este prima oară când am dat cu prețul de pereți în mod public. 200.000 de euro va costa o casă în Hâtz Residence, complet mobilată, cu toate electrocasnicele. O să cumpăr până și așternuturile și dacă nu le plac, își iau ei altele, veți găsi ceva frumos care să vă placă.”, a dezvăluit Dorian Popa, în cadrul vloggului de pe Youtube.

Dorian Popa a dezvăluit ce persoană i se pare atrăgătoare din showbiz. Este vorba despre o actriță celebră

Prețul locuințelor din Hâtz Residence nu este negociabil

Mai mult, Dorian Popa și-a anunțat deja viitorii cumpărători să nu încerce să negocieze prețul, pentru că deja acesta este unul foarte mic. Însă, cu toate acestea, artistul este dispus să mai ofere un alt serviciu gratuit, la cererea cumpărătorului. 

„Sunt în mare dilemă cum să facem cu sistemul de irigație, pentru că nu este inclus în prețul caselor. Eu le-am explicat celor care au insistat să vină să vadă casele, deși nu sunt gata, că prețul lor nu este negociabil. Nu există. Atât timp cât casele sunt mobilate până la ultima chestiuță, nu pot negocia, dar ce pot face în calitate de antreprenor deschis la afaceri, le voi da în schimbul unei lipse a negocierii beton în curte în plus sau ce-și doresc oamenii, numai să nu aud se poate cu 1.000 mai puțin. Dacă eu nu aș fi beneficiat de reducerile și colaborările pe care le am cu anumiți furnizori, casele astea ar fi costat 200.000 de euro numai să le construiesc, vă spun cu toată sinceritatea. Mobilate complet și cu toate electrocasnicele de care ai nevoie, să fim serioși, nu încercați să negociați, nu-mi place.”, a continuat acesta.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Dorian Popa EXCLUSIV

Dorian Popa nu a fost afectat de scumpirea materialelor de construcție

Într-un interviu recent pentru Specacola, Dorian Popa povestea faptul că nu a fost afectat de scumpirile materialelor de construcție, chiar dacă prețurile acestora s-au și triplat.

"Sunt un norocos, pentru că materialele de construcție care s-au scumpit nu mi-au mai fost de folos, în această perioadă. Știu că fierul s-a dublat la preț, lemnul asemenea. Au fost și triplări. Am prins și eu triplarea de la polistiren, dar eram pe sfârșitul construcției. Gletul sau chestiile de genul acesta nu s-au scumpit deocamdată. Problema nu este scumpirea, este mediul de viață care este ușor sub media europeană, lucru care ne face să resimțit foarte tare aceste scumpiri. Scumpirile s-au mai întâmplat și prin Europa, dar unde salariul mediu este net superior României, probabil că oamenii nu au fost atât de tare zdruncinați.", a declarat Dorian Popa pentru Spectacola.

Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să se căsătorească, deși are o relație de 11 ani: „Stricăm frumosul”

Dorian Popa DEZVĂLUIE cât câștigă în online: Eu pot avea luni în care produc și...



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel