Denise Rifai, întrebare incomodă pentru o vedetă: „Ce a fost în capul ei, câtă speculă să faci?” EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Denise Rifai a dezvăluit ce ar vrea să o întrebe pe o celebră actriță, care în aceste zile se află în mijlocul unui scandal. 

Denise Rifai are întrebările pregătite, oriunde ar merge. În cadrul unui eveniment monden din Capitală, reporterii Spectacola au stat de vorbă cu realizatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care a dezvăluit că nu există întrebare care să o poată bloca, dar și ce ar întreba-o pe Amber Heard dacă ar fi invitată în emisiunea ei. 


SPECTACOLA: Care ar fi întrebarea care ar bloca-o pe Denise Rifai?

Denise Rifai: Nu există așa ceva. Uite, ăsta este un secret pe care ar trebui să îl învețe toată lumea, că nu există întrebare la care să nu avem un răspuns. Putem răspunde orice vrem noi, dar nu există întrebare fără de răspuns.  

SPECTACOLA: Spune-ne ceva despre tine, care îți place la tine dar care nu îți place să recunoști 

Denise Rifai: Ce îmi place mie la mine și chiar recunosc: sunt puțin oameni care știu să poarte parfumurile, iar eu iubesc parfumurile și le port cu plăcere și cred că știu să port un parfum. 

SPECTACOLA:  Ce înseamnă să știi să porți un parfum?

Denise Rifai:  E multă artă. În primul rând, în combinație cu pH-ul pielii tale. Aceasta este combinația cea mai importantă, să știi ce ingrediente îți potențează ție parfumul pielii tale. La mine, o notă ce trebuie să apară în toate parfumurile este trandafirul. Trandafirul poate să apară în structura parfumului, fie ca notă de mijloc, fie ca notă de top, iar la baza întotdeauna trebuie să fie ceva de tip patchouli, adică o bază dură.

Parfumul trebuie să ți se potrivească ție, să te îmbrace pe tine. Să știi să porți un parfum e ceva cu totul aparte, sunt foarte mulți oameni care poartă parfumuri foarte scumpe, dar care nu îi reprezintă sau care pe ei nu miros foarte bine. Nu trebuie să miroși parfumul, trebuie să miroși omul, și mai apoi să aibă o notă a lui, care să te facă să întrebi: Dar cu ce parfum ești dat, ce parfum porți? Mie îmi plac parfumurile lemnoase, dar cu o notă de trandafir și cu note dulci, dar bază să fie lemnoasă, puternice dar firave. 

 

Întrebarea cu care ar pune-o în încurcătură pe Amber Heard

 

SPECTACOLA:  Dintre Amber Heard și Johnny Depp cui ai vrea să îi pui 40 de întrebări?

Denise Rifai:  Ei. Să o întreb ce a fost în capul ei, câtă speculă să faci cât încerci să demonstrez contrariul evidenței. E anormal ce a făcut, dar să știi că înțeleg, pentru că, în lumea de astăzi, sunt foarte mulți oameni care câștigă bani din speculă, eu nu știu să fac speculă, niciodată n-am știut să fac speculă.
Eu cred că ea a crezut în șansa ei, a crezut că va câștiga.

Johnny Depp a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard: Scopul acestui caz a fost acela de a dezvălui adevărul


SPECTACOLA: Cum ai descrie într-un cuvânt colaborarea cu Kanal D?

Denise Rifai:  Foarte frumoasă și firească. A fost probabil un cadou de la Dumnezeu, așa a fost să fie, mă bucur că a existat compatibilitate.

Denise Rifai, cea mai importantă LECȚIE primită de la tatăl ei: A fost și este cel mai bun antrenor al meu

 

 Denise Rifai, adevărul despre SECRETELE invitaților săi: Să nu fim ipocriți

Denise Rifai realizează emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Proiectul a devenit un adevărat fenomen, încă de la prima ediție. Personalități de renume s-au așezat în fața jurnalistei și i-au răspuns la cele 40 de întrebări incomode. 
Peste 60 de personalități și-au deschis sufletul în fața jurnalistei, până acum. 

Recent, vedeta a fost invitata Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola, acolo unde a făcut dezvăluiri interesante despre emisiunea ei. 

Denise Rifai: Nu este ușor să privești în ochi un om și să îl întrebi acel lucru care stă pe buzele tuturor și nimeni nu are curajul să întrebe 

 

Invitată în platoul Spectacola și DC News, jurnalista a explicat principiul pe care se bazează formatul „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D: invitații nu știu ce vor fi întrebați sau temele abordate. În spate, o întreagă echipă lucrează la documentarea întrebărilor. Nu sunt permise întrebări despre zvonuri sau informații pe surse. Denise are voie să își întrebe invitații doar despre subiecte care au apărut deja în presă și spune că, în acest fel, le dă șansa personalităților să-și spună povestea și propriul adevăr. 

„Sunt invitați care încearcă să afle temele de discuție sau întrebările, iar eu le spun tuturor: Eu nu dau întrebări! Dacă aș fi dat măcar o dată întrebările, s-ar fi aflat și nu aș  mai fi fost eu Denise Rifai. Nu dau întrebări, iar temele de discuție sunt aceleași pentru toți: viața lor, pentru că eu viața lor o pun pe masă, așa cum a fost ea scrisă de articolele sau de interviurile care au apărut în presă de-a lungul timpului. Nu am voie să joc cu nimic. Nu am voie să spun ce am auzit, ce știu pe surse. Am voie să folosesc doar informația care a apărut. 

Mai departe mă joc. Cu fiecare invitat în parte croiesc, pe fiecare tipologie în parte, toate întrebările pe care toți cei de acasă și le-ar dori sau le gândesc, despre acel invitat.  Anumite puncte care au fost interesante, nevralgice, depinde de viața respectivului. Iar eu îi dau șansa, aducându-i în față tot ce se scrie despre el, punând întrebarea pe care toată lumea o are în cap, dar nu are poate curajul să o adreseze sau nu are ocazia să o adreseze, eu vin și iau asupra mea toate aceste întrebări, cu bunele și cu relele lor pentru că nu este ușor să privești în ochi un om și să îl întrebi acel lucru care stă pe buzele tuturor și nimeni nu are curajul să întrebe. Ai nevoie de foarte multă stăpânire de sine, ai nevoie să fii realmente foarte bine pregătit și să îi cunoști viața într-atât, încât să Îți asumi acele întrebări”, a declarat Denise Rifai. 

Ai câștigat antipatii în urma emisiunilor?

„Nu cred. Ok, toată lumea se întreabă „Dar de ce vin? Ce are ea de vin la ea?”. Ea e corectă. Eu sunt corectă. Este șansa lui să își configureze propriul portret. Pentru că independent de cele 40 de întrebări, neplăcute, plăcute, spectaculoase, omul de acasă, dacă mă dă pe mine la o parte și îl privește doar pe el, din grimase, din gesturi,din modul în care se poziționează, din modul în care să construiește răspunsurile, cel de acasă își dă seama dacă minte, dacă are emoții, dacă e curat, dacă e asumat, curat în trăirea sau ipocrit. 

Eu fac o muncă nebună împreună cu o echipă. Invitatul își poate reconstrui imaginea, poate câștiga public nou, se poate face auzit, totul este pe foarte pozitiv. 

Eu îmi fac treaba mea. Sunt mai multe decât politicaly corect, joc doar cu ce e și pun întrebările pe care toată lumea le are, să nu fim ipocriți. 
Iar el vine cu adevărul lui. Depinde, dacă vrea să fie autentic, va fi foarte iubit. Și avem niște rezultate spectaculoase cu anumiți invitați care au ales să fie ei, nu să fie cum cred ei că ar trebui să fie ca să fie acceptați sau iubiți de public”, a spus Denise Rifai în interviul pentru Spectacola și DC News. 

„Oamenii asta nu înțeleg, mai ales politicienii”. Denise Rifai, adevărul despre SECRETELE invitaților săi: Să nu fim ipocriți



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel