Ce se va întâmpla în România, în perioada următoare. Carmen Harra, avertismente dure: „Habar n-au românii ce îi așteaptă. Situația este tare tristă”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra a dezvăluit cu ce provocări vin perioada următoare pentru români.

Carmen Harra a făcut noi previziuni în ceea ce privește viitorul României. Urmează o perioadă cu extrem de multe schimbări, anunță celebra clarvăzătoare, pe foarte multe planuri. De asemenea, țara noastră va fi marcată și de mai multe greve, față de câte s-au arătat până în prezent. Când vine vorba de schimbările climatice, trebuie să ne așteptăm la extrem de multe lucruri neașteptate, dar și la temperaturi extreme, față de perioada în care ne aflăm, anunță ea. 

„România se confruntă cu foarte multe schimbări de atmosferă. Vom fi luați prin surprindere din multe puncte de vedere. Habar n-au românii ce îi așteaptă. Vor fi foarte multe greve. Ele deja au început să se declanșeze, lumea își exprimă nemulțumirea prin proteste. România e ferită de cutremur, de secetă, vor fi mai multe ploi, schimbări de temperatură neașteptată, vor fi extreme. Se întâmplă schimbări planetare. Există o schimbare de bine în viitor, oricât de greu pare a fi asta, în următorii zece, douăzeci de ani.”, a declarat Carmen Harra, potrivit wowbiz.

Citește și: Carmen Harra, viitor sumbru pentru români. Ce schimbare va avea loc în România, până la sfârșitul anului 2023

„Situația românilor este tare tristă”

Când vine vorba de sistemul politic sau cel juridic din țara noastră, celebra clarvăzătoare spune că nu întrevede nimic bun pentru viitor. Mai mult, persoanele care știu că au vicii vor traversa o perioadă destul de grea, întrucât banii vor fi puși sub semnul întrebării.

„România e o țară care se regenerează, se va reintegra în anii următori. Sistemul juridic, politic, se clatină. Este ceva foarte temporar, sistemul este într-o stare de decimare. Situația românilor este tare tristă. Oamenii vor pune mai mult mâna în buzunar, unde nu prea mai e nimic. Cine are vicii, e deja pe calea pierzaniei. Nu trecem peste asta încă vreo zece ani. Durează până se reclădesc sistemele.”, a precizat Carmen Harra.

VEZI și: Carmen Harra, casă de milioane de dolari: „Am obiecte în casă în valoare de aproximativ două milioane de euro. 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră”

Carmen Harra susține că trebuie să investim toți banii

Cât despre inflația care crește de la o zi, la alta, se pare că aceste lucruri nu se vor remedia pe viitor. Cu toate acestea, Carmen Harra spune că specialiștii vor încerca să liniștească mereu oamenii, astfel încât să nu instaleze panica în populație. Totuși, banii nu trebuie să fie ținuți deoparte, întrucât valoarea lor va scădea extrem de tare pe viitor, avertizează ea. 

"În România, pe vara anului ăsta, toamna anului ăsta, dacă nu și mai repede o să vedem și în băncile pe care le știți că intră în acest fenomen.

Fenomenul, în general, s-ar putea să dureze o perioadă de timp și aici o să vină niște analiști economici și o să vă mintă în față și o să vă spună cum totul e bine și cum totul este sub control. O să ne mintă, pentru că nu au altă variantă, nu vor să creeze panică. Vor să dea sentimentul că e ceva ce se poate controla. Dacă se putea controla, controlau inflația. Iată că oricum au încercat să o controleze, e mai rea ca oricând și continuă să fie tot mai rea. Banii ar trebui să fie cheltuiți, investiți. Acum, dacă îl ținem la ciorap, el de la o zi la alta își pierde din valoare. Fiți atenți și la criptomoneda asta, și aici vor fi probleme.", a continuat aceasta, pentru sursa citată.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru toamna aceasta. La ce schimbări trebuie să ne așteptăm: „Nu e ceva care se poate rezolva”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel