Carmen Harra, casă de milioane de dolari: „Am obiecte în casă în valoare de aproximativ două milioane de euro. 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră”

Data publicării:
Carmen Harra, foto tiktok
Descriere foto: Carmen Harra, foto tiktok

Carmen Harra a făcut turul virtual al prioprietății sale din Florida. Celebra clarvăzătoare are o casă de 400 de metri pătrați, cu obiecte de milioane de dolari, dar și un apartament cu vedere la ocean. 

Carmen Harra duce o viață de lux în America. Celebra clarvăzătoare le-a arătat fanilor imagini de senzație din interiorul vilei sale impunătoare. 

„Am obiecte în casă în valoare de aproximativ două milioane de euro. Soțul meu a fost colecționar de artă. Casa din Florida are vreo 400 de metri pătraţi, are piscină, am foarte mulţi palmieri. Am mango, lămâi şi tot ce vrei în curte.

E o casă frumoasă, pe care acum cumpărat-o acum 15 ani. Iar acum cinci ani, am cumpărat şi un apartament la Ocean, pe care l-am refăcut, are şi acesta vreo 200 de metri pătraţi.

Este spectaculos, are o vedere panoramică la Oceanul Atlantic. Am investit foarte mult în el. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră care seara luminează în toate culorile. E numai lumini şi lampadare de cristal', a declarat Carmen Harra, potrivit Click. 

 

 

 

Carmen Harra a trecut prin momente cumplite, în urmă cu un an, când vila sa din America a fost spartă și incendiată

Carmen Harra, în vârstă de 68 de ani, a trecut prin momente de coșmar, după ce vila sa din Miami i-a fost spartă și incendiată.  Celebra clarvăzătoare a apelat imediat la poliție. În cadrul unui interviu, vedeta a povestit că cineva i-a aruncat benzină în spatele casei, în timp ce ea se afla în sufragerie. Ulterior, Carmen Harra a descoperit și cine erau indivizii care au vrut să-i facă rău. 

Carmen Harra: ”Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”

”Eram în sufragerie și am privit spre hol, moment în care am observat un foc uriaș. A venit poliția și am reușit să stingem focul.

Cineva mi-a dat foc, aruncându-mi benzină în spatele casei”, a spus Carmen Harra înspăimântată la Antena Stars, potrivit Spynews.

Câți bani i-au furat hoții din casă lui Carmen Harra

Carmen Harra a povestit că hoții au intrat în locuință și au furat tot ce au putut, inclusiv bijuterii în valoare de 30.000 de dolari. Din acel moment, clarvăzătoarea și-a montat camere de supraveghere în toate colțurile casei pentru a nu mai trece printr-o astfel de situație. 

”Tot casa mi-au spart-o, decupându-mi geamurile, apoi au intrat. A pornit alarma și au furat ce au putut.

Nu au găsit lucruri de mare valoare, însă, au furat de 30.000 de dolari în bijuterii. De atunci eu am plantat în toată casa camere”, a mai mărturisit vedeta.

Carmen Harra: ”Am suferit foarte mult sabotaj de la români”

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, dar și din străinătate. Aceasta trăiește de peste 37 de ani în Statele Unite, dar este mereu prezentă în spațiul public din România.  Chiar dacă mulți oameni îi urmăresc predicțiile cu mare interes, puțini cunosc lucruri din viața acesteia. Recent, Carmen Harra a povestit că a fost „țepuită” de mai multe ori de către români. 

”Românii însă au un viciu, părerea mea. Dorința asta întotdeauna, să moară capra vecinului. Au problema asta pe care aș vrea să nu o aibă. Se luptă între ei… Dorința asta de a fi cel mai tare, de a îl ignora pe celălat, de a se sabota între ei. Asta nu am să înțeleg niciodată. Am trăit-o pe pielea mea, în New York, încercând să fac businessuri la care românii m-au sabotat totdeauna.

De fapt, eu am suferit foarte mult sabotaj de la români. Nu știu de ce. Și mi-au furat casa, drepturile de autor. Nu am să înțeleg niciodată de ce s-au întâmplat lucrurile astea. Dar, per total, românii sunt foarte deștepți și un popor extrem de generos, de bun, de primitor, cu calități extraordinare.”, a declarat Carmen Harra pentru ciao.ro

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel