Carmen Harra, previziuni pentru toamna aceasta. La ce schimbări trebuie să ne așteptăm: „Nu e ceva care se poate rezolva”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra vine cu noi previziuni pentru următoarea perioadă.

Carmen Harra a făcut o serie de previziuni cu privire la tomna care se va instala curând. Dacă până acum, celebra clarvăzătoare a anunțat fel de fel de dezastre, atât pe plan economic, cât și politic, peste tot în lume, se pare că apele se vor mai liniști din luna septembrie. De asemenea, românii trebuie să se aștepte la noi schimbări, până la finalul anului 2023.

“Toamna 2023 vine cu un timp inteligent. Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este o perioadă de revelație, este un timp în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm. O să pornim într-o altă direcție.

Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta la final de an 2023. Dar per total vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a spus Carmen Harra, potrivit ciao.

Citește și: Carmen Harra dezvăluie viitorul lui Jador. Cu ce probleme se va confrunta cântărețul: „Nu este un suflet de om”

“Problemele materiale nu se pot rezolva”

Din nefericire pentru oameni însă, problemele financiare nu își vor găsi și ele rezolvarea în această perioadă, anunță Carmen Brumă, care spune că trebuie să ne așteptăm la noi scumpiri. Totuși, 2024 vine la pachet cu o serie de schimbări, care vor pune accentul pe unele dintre cele mai influente nume din lume.

“Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul acestei perioade. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine. Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma.”, a continuat clarvăzătoarea.

Citește și: Ce legătură există între Carmen Harra și Jador: „Nimic nu e întâmplător”. Abia acum s-a aflat

Putin, Biden și Regele Charles vor avea parte de schimbări

Urmează, așadar, o perioadă care vizează direct anumite persoane aflate la conducere, anunță Carmen Harra, care spune că același lucru s-a întâmplat și în trecut, cu Regina Angliei.

„Sunt oameni pe parcursul acestei perioade care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. Toamna 2023 atrage atenția și asupra lui Putin, dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un timp de cotitură. Acest an a fost unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră.”, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

Te-ar putea interesa și: Tragedia care i-a marcat viața lui Carmen Harra: „Mereu l-am avertizat”. Clarvăzătoarea a prevestit drama care avea să se întâmpleGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel