Carmen Harra, viitor sumbru pentru români. Ce schimbare va avea loc în România, până la sfârșitul anului 2023

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, Instagram

Carmen Harra a dezvăluit ce schimbare va avea loc în România, până la sfârșitul anului 2023.

Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru sfârșitul anului 2023. Dacă până acum, celebra clarvăzătoare a anunțat fel de fel de dezastre, atât pe plan economic, cât și politic, peste tot în lume, se pare că, energetic, lucrurile se vor mai calma.

Carmen Harra, viitor sumbru pentru români

Conform celebrei clarvăzătoare, lucrurile își vor găsi un echilibru în următoarea perioadă. Carmen Harra a vorbit despre o nouă economie mondială și o monedă unică internațională.

„Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă o jumătate de an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că intrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție.

Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în această jumătate de an. O să pornim într-o altă direcție. Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în a doua jumătate a lui 2023. Per total e o perioadă în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a declarat Carmen Harra, potrivit ego.ro.

Carmen Harra: „Problema economică este pe undeva scăpată de sub control”

„Dar anul care vine are o forță, parcă o forță divină neobișnuită, atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Joe Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma.

Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control.

Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a mai spus Carmen Harra.

Citește și: Carmen Harra, casă de milioane de dolari: „Am obiecte în casă în valoare de aproximativ două milioane de euro. 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră”

Adda, mesaj important pentru pacienții cu Lyme și Borrelia, dar și pentru medici. Câți bani a cheltuit vedeta pe analize: "Prin asta trece un bolnav de Borrelia!"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel