Cum se descurcă Mircea Badea în rolul de tătic. Ce spune prezentatorul despre educația fiului său: "Mă panichez foarte ușor"

Data publicării:
Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube
Descriere foto: Descriere foto: Mircea Badea, captură video YouTube

Mircea Badea a dezvăluit cum se descurcă în rolul de tătic. 

Mircea Badea și Carmen Brumă formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un băiețel de 8 ani. Cu toate astea, au ales să-l țină departe de lumina reflectoarelor. Chiar și așa, Mircea Badea susține că băiețelul său este foarte inteligent și a învățat foarte mult lucruri.

Cum se descurcă Mircea Badea în rolul de tătic

Mircea Badea a mărturisit că fiul său este foarte deștept și cunoaște foarte multe lucruri, deși are doar 8 ani. Prezentatorul TV recunoaște că se panichează foarte mult când vine vorba de băiatul său.

„E poet și e bine intenționat. N-are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, solar, pozitiv, boem și clar așa e el, mă pot obiectiva. Pot spune că învăț foarte multe de la el, pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. E foarte inteligent. E surprinzător și inovativ. Și la nivel de idee, și la nivel de exprimare.

În legătură cu el mă panichez foarte ușor, sunt over protective, cum ar spune partenerul strategic, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur. I-am zis: „Băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?' Și zice: „Da, cam prea mult.' Există și zona asta în care am fost non-stop pe vârfuri, într-o semi-stare d-asta de alertă, care te epuizează și care la un moment dat s-ar putea să-l enerveze pe el', a spus Mircea Badea, duminică seara, la iThink cu Iusti Fudulu, de la Antena 3.

Vezi și: Mircea Badea, reacție neașteptată după ce a aflat de scandalul dintre Delia și Nelu Azur. Ce spune despre piesa "Lololo": "E manea"

Mircea Badea, despre educația fiului său: „Contează și cum sunt părinții, contează ce vede în casă”

„Sigur, contează și cum sunt părinții, contează ce vede în casă, cum se spune, face și el ce vede în casă, dar eu cred că oamenii se și nasc într-un fel. Acel fel e independent chiar de părinții care l-au conceput și de eventuala educație și formare pe care i-o dă mediul exterior. Nu cred că ei pot fi 100% modificabili, influențabili, nu cred că ei pot fi „fabricați'. Eu cred că oamenii sunt, în profunzimea lor, și cum s-au născut să fie', a completat Mircea Badea.

Ce mănâncă fiul lui Carmen Brumă

Carmen Brumă este antrenor de fitness, nutriționist, dar și mămică. Vedeta jonglează între antrenamente, filmări, dar și creșterea fiului ei, Vlad, în vârstă de 8 ani.

„Există câteva puncte fixe în zilele mele: dusul copilului la şcoală, antrenamentul meu, care poate fi în parc sau în casă, apoi diverse activităţi care sunt în mod constant în programul meu, filmări, timpul pe care îl petrec cu cei care urmează programele mele de slăbit şi transformare corporală etc. Am grijă ca, indiferent de program, să acord minimum de atenție corpului meu, iar asta înseamnă să-l mişc şi să-l hrănesc corespunzător”, a mărturisit Carmen Brumă, pentru viva.ro.

Partenera lui Mircea Badea recunoaște că nu are timp să gătească mereu, însă regulile alimentare ale casei rămân aceleași, iar fiul ei are și el de restricții, deși, recunoaște, uneori se mai abate de la unele reguli. În principal, Vlad mănâncă legume proaspete la fiecare masă, fructe, gustări, însă nu are voie suc. 


„Vlad are un regim potrivit unui copil de 8 ani care e activ, face mişcare şi e în creştere. Am reușit, de-a lungul timpului, să cădem de acord asupra unor reguli alimentare de bun-simţ, de la care ne abatem foarte rar: 3 mese pe zi, o legumă proaspată la fiecare masă, desertul doar după masă, apă, nu suc, nu mâncăm 3 zile la rând aceleaşi alimente etc. Gătesc, dar şi comandăm.”, a declarat Carmen Brumă pentru Viva. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel