Adelina Pestrițu, ironizată de Mircea Badea pentru notele obținute la BAC: „Nu ai cum așa ceva”

Data actualizării: | Data publicării:

Mircea Badea a ironizat-o pe Adelina Pestrițu în urmă cu ceva timp, pentru că a picat proba scrisă la limba și literatura română la examenul de bacalaureat.

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute influencerițe de la noi din țară, având o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare. Tocmai din acest motiv, nu mai este pentru nimeni un secret faptul că frumoasa brunetă câștigă sume impresionante de bani din campaniile desfășurate pe social media, acolo unde face reclamă la diverse produse. Totuși, dacă acum mii de tineri o iau ca reper de viață, în trecut, aceasta nu era cel mai bun exemplu, cel puțin dacă ne referim la notele de la bacalaureat. Se pare că vedeta a picat cu o notă foarte mică proba scrisă la limba română, iar Mircea Badea a ironizat această situație. 

„A terminat la secția filologie. Bun, dar a picat bacalaureatul cu nota de 3,6 chiar la limba și literatura română. Deci dânsa era la filologie și a picat bac-ul fix din cauza literaturii. Ea spune: „Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat doar 3,6. Nu se pune problema că nu am învățat, dar s-a întâmplat ca să încurc subiectele și în loc să scriu despre Ion, am scris despre Moromeții.” Nu ai cum așa ceva. Deci cum? Sper ca la postările alea de pe Instagram, unde ia 2000 de euro per bucată, sper că nu confundă produsele, zic și eu. Ai confundat Ion cu Moromeții, nu există mai tare de atât. Ce anume ar putea genera astfel de confuzii? Era vorba de țărani”, spune Mircea Badea, desore rezultatul Adelinei Pestrițu de la bacalaureat, cu ceva timp în urmă. 

VEZI și: Adelina Pestrițu, transformare radicală. Ce este „butterfly haircut” și cât a avut de așteptat vedeta pentru a se putea bucura de acest look

 

„Meseria de influencer cere, cu adevărat, sacrificii”

Faptul că este în topul influencerilor din România nu este deloc ușor, spune Adelina Pestrițu. Aceasta mărturisește că munca sa presupune multe sacrificii, multă dedicare, iar viața privată devine de domeniul trecutului.

„Pe lângă toată munca pe care am depus-o, am avut norocul să adun oameni frumoși în comunitatea mea, oameni care sunt fideli, care îmi sunt prieteni de foarte mult timp. Activez în mediul online de peste 11 ani.

Mai întâi am apărut pe Facebook, apoi pe Instagram și TikTok. Nu pot să spun că am fost atrasă din prima de TikTok, dar ulterior am văzut că se poate face content educativ, pe care oamenii să-l aprecieze. Îmi place să fiu alături de oameni și, dacă pot, să ajut.

Meseria de influencer cere, cu adevărat, sacrificii și multă implicare. Dacă îți dorești să dormi mult, să ai mult timp liber, să îți ții viața super privată, să stai departe de hateri, înseamnă că nu e pentru tine acest job.”, declara în trecut Adelina Pestrițu pentru protv.

Citește și: „Nu am o viață perfectă”. Adelina Pestrițu, despre lupta cu anxietatea: „M-am închis în cameră și m-am descărcat plângând”

 

Ce le transmite vedeta celor care o critică

Adelina Pestrițu spune că are foarte puține momente în care stă departe de telefonul mobil, întrucât este întotdeauna focusată pe a crea cât mai mult conținut de calitate pentru comunitatea sa. În acest sens, bruneta are și un mesaj pentru haterii care spun că meseria de influencer este una ușoară. 

„Pentru mine este o meserie, pentru că e principala mea sursă de venit și fac asta full-time. De cum mă trezesc, până când mă pun în pat să dorm, asta fac: creez conținut pentru cei care mă urmăresc.

Chiar aș fi onorată să le pun telefonul în mână celor care au astfel de păreri despre influenceri, cum că ar sta degeaba și că e simplu ce fac.”, mai spunea aceasta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel