Ce mănâncă fiul lui Carmen Brumă: „Gătesc, dar şi comandăm. Vlad are un regim potrivit unui copil de 8 ani”

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Brumă, Instagram

Carmen Brumă a dezvăluit cum arată alimentația fiului ei. Vlad, în vârstă de 8 ani, are un program de masă bine stabilit. 

Carmen Brumă este antrenor de fitness, nutriționist, dar și mămică. Vedeta jonglează între antrenamente, filmări, dar și creșterea fiului ei, Vlad, în vârstă de 8 ani.

„Există câteva puncte fixe în zilele mele: dusul copilului la şcoală, antrenamentul meu, care poate fi în parc sau în casă, apoi diverse activităţi care sunt în mod constant în programul meu, filmări, timpul pe care îl petrec cu cei care urmează programele mele de slăbit şi transformare corporală etc. Am grijă ca, indiferent de program, să acord minimum de atenție corpului meu, iar asta înseamnă să-l mişc şi să-l hrănesc corespunzător”, a mărturisit Carmen Brumă, pentru viva.ro.

Partenera lui Mircea Badea recunoaște că nu are timp să gătească mereu, însă regulile alimentare ale casei rămân aceleași, iar fiul ei are și el de restricții, deși, recunoaște, uneori se mai abate de la unele reguli. În principal, Vlad mănâncă legume proaspete la fiecare masă, fructe, gustări, însă nu are voie suc. 


„Vlad are un regim potrivit unui copil de 8 ani care e activ, face mişcare şi e în creştere. Am reușit, de-a lungul timpului, să cădem de acord asupra unor reguli alimentare de bun-simţ, de la care ne abatem foarte rar: 3 mese pe zi, o legumă proaspată la fiecare masă, desertul doar după masă, apă, nu suc, nu mâncăm 3 zile la rând aceleaşi alimente etc. Gătesc, dar şi comandăm.”, a declarat Carmen Brumă pentru Viva. 

 

Cum arată pachețelul pentru școală al lui Vlăduț

 

Cu ceva timp în urmă, Carmen Brumă a dezvăluit, pe  Instagram, rețeta simplă de gustare pentru pachețelul pe care i-l pregătește lui Vlad pentru la școală. Iubita lui Mircea Badea a mixat 2 linguri de făină fără gluten, 3 linguri pline de urdă grasă, un ou de țară, două linguri de zahăr brun, o linguriță de ulei, un vârf de lingură de praf de copt, un pliculeț de zahăr vanilat.

În jumătate din compoziție a adăugat o linguriță de cacao. Imediat după, compoziția pentru brioșe a fost pusă în forme speciale, iar tava a stat la cuptor aproximativ 15 minute. După cum a mărturisit chiar ea, această rețetă va fi pe placul oricărui copil.

Motivul pentru care Carmen Brumă a refuzat să se mărite cu Mircea Badea: „Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”

 

Cu cine seamănă fiul lui Carmen Brumă

 

Recent, Mircea Badea și-a descris fiul ca fiind extrem de inteligent și creativ și, cu o notă de umor, a afirmat că Vlad nu ar putea semăna cu el, având aceste atuuri. 

 

„Pot spune că învăț foarte multe de la el, pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. E foarte inteligent. E surprinzător și inovativ. Și la nivel de idee, și la nivel de exprimare. E poet și e bine intenționat. N-are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, solar, pozitiv, boem și clar așa e el, mă pot obiectiva.”, a declarat Mircea Badea la Antena 3 CNN.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel