Andreea Berecleanu, motivul pentru care soțul ei nu poarta vergheta pe deget: „Așa e viața noastră, formată din surprize”

Sursa foto: Andreea Berecleanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Berecleanu, Instagram

Andreea Berecleanu a dezvăluit motivul pentru care soțul ei nu poartă vergheta pe deget. 

Andreea Berecleanu și Constantin Stan formează un cuplu de aproape 10 ani de zile, iar de 6 sunt oficial căsătoriți. Recent, prezentatoarea TV  a dezvăluit motivul pentru care soțul ei nu ține vergheta la deget, ci la gât. Ei bine, se pare că bărbatul își poartă verigheta la gât și nu pe deget din cauza profesiei sale, acesta fiind medic estetician, după cum a spus chiar soția lui.

„Soțul meu o poartă la gât dintotdeauna, asta pentru că ar fi expusă unei eventuale pierderi din cauza profesiei lui.

În plus, așa o simte cel mai bine, cel mai aproape de suflet”, a spus aceasta pentru unica.ro

Cum își poartă Andreea Berecleanu verigheta

În schimb, Andreea Berecleanu își ține vergheta pe deget, dar acunsă de celelalte inele. 

„Verigheta este ascunsă între celelalte inele, mai bine zis protejată de ele. Pentru că are o poveste frumoasă și personală și bijuteria în sine este extrem de delicată.

Are greutatea și grosimea firului de iarbă, este cea mai ușoară verighetă din lume”, a mai spus aceasta.

Vedeta a dezvăluit că inelul de logodnă pe care l-a primit de la soțul ei este unul cu smarald, acesta fiind legat de o poveste specială între cei doi.

„Inelul de logodnă este un inel vechi cu smarald, de asemenea cu o poveste specială între mine și soțul meu. Așa e viața noastră în permanență, formată din surprize, revelații, destin”, a mai spus aceasta.

Andreea Berecleanu, detalii despre relația pe care o are cu soțul ei

Prezentatoarea TV vorbește despre partenerul ei de viață, ca în prima zi în care s-au cunoscut. 

"Avem aproape 10 ani împreună, de trăiri intense, de întâmplări memorabile! Visăm și ne facem planuri în fiecare zi! Sunt recunoscătoare pentru felul lui de a fi, pentru tot ce a fost la început și a crescut în fiecare zi a noastră împreună. Nu doar ca un cuplu, mă refer la familia noastră toată. Copiii mei, mama mea, bunica mea, fiica lui Constantin, Andreea, și ginerele nostru, nepoata noastră de 3 ani, Ilinca. Ne iubim, ne respectăm, ne sprijinim necondiționat! Însăși dragostea lui îmi e suficientă!", a spus Andreea Berecleanu, potrivit viva. 

"Ne place să stăm cât mai mult împreună"

Cei doi profită de fiecare dată când au timp liber, pentru a pleca într-o nouă călătorie împreună. Prezentatoarea de televiziune spune că niciodată nu li s-a întâmplat să aibă nevoie de a petrece și timp separat.

"Așa este, suntem extrem de prinși în programele noastre. În egală măsură. În plus, avem două profesii de consum nervos, solicitante. Cu toate acestea, nu compar ceea ce fac eu cu viața la sală a unui chirurg. Ar fi o glumă. De aceea, eu încerc să rup această rutină cu activități cât mai diverse, uneori dinamice, alteori relaxante. Noi suntem amândoi la fel, asta e un noroc, și ne facem programul împreună. Nici eu, nici Constantin nu avem nevoie de acel atât de auzit me time. Nouă ne place să stăm cât mai mult împreună!", a mai spus ea.

Citește continuarea AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 mai 2022, 16:02 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience